ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2019 | 10:19

Να χωρίσω Ή οχι ;

Είμαι 24 και το αγόρι μου 25 ειμαστε μαζι 3.5 χρόνια! Εδώ και ένα χρόνο συζητάμε για το τι θα κάνουμε στο μέλλον. Αυτός Μου έλεγε πως θέλει να είμαστε μαζί Αλλά δεν μπορεί να οργανώσει από τώρα το τι θα κάνει! Εγώ από την άλλη ήθελα να αρχίσω να βλέπω για υποτροφίες και για μεταπτυχιακά.. το οποίο αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία.... Αυτός ήταν όλο δεν ξέρω και δεν ξέρω.. Αλλά θέλω να είμαστε...μαζι! Έτσι και γω το άφηνα, αλλά μέσα μου σταμάτησα να τον βλέπω στο μέλλον μου, οπότε ο έρωτας άρχισε σιγά σιγά να φεύγει! Αυτός μετακόμισε, γύρισε στην πόλη του! Δεν είναι μακριά είναι 2 ώρες από εδώ όμως δικό μας σπίτι δεν έχουμε πλέον και αυτός δεν θέλει κατηγορηματικά να γνωρίσω τους δικούς του! Του μίλησα για χωρισμό... πως δεν μπορώ για ένα χρόνο μέχρι να τελειώσω να κάνω υπομονή! Να κάνω υπομονή για ποιο πράγμα; για αλλα 3 χρονια υπομονης μεχρι να τελειώσουμε με τα μεταπτυχιακά! Μου λέει θα σε θέλω και τότε και μπορώ να έρθω να σε βρω τοτε, όταν τελειώσουμε με τα μεταπτυχιακά μας! Πώς μπορεί να ξέρει πως τότε θα θέλει να έρθει αλλά τώρα δεν θέλει να κάνει αυτό το βήμα;! Είναι μικρός για να κανονίσουμε για το μέλλον μας μου ειπε! Αλλά εγώ έχω να αντιμετωπίσω και το μέλλον και έναν έρωτα που θα ήθελα να έχω πίσω! Του είπα πως θέλω να ξέρω τι κάνω σ ένα χρόνο από τώρα! Πώς είμαι διατεθειμένη να προσπαθήσω να βρω τον παλιό έρωτα που είχα αρκεί να τα βάλουμε κάτω και να πούμε πως θα πάμε κάπου μαζί!
4
 
 
 
 
σχόλια
Τα χεις κάνει κουλουβάχατα στο κεφαλάκι σου. Τί είναι ο έρωτας να ψάξεις να τον ξαναβρεις; Η χαμένη κάλτσα μετά το πλυντήριο; Για σε παρακαλώ μικρό κορίτσι. Αντε χώρισε να στανιαρεις λίγο και μετά πας και παρακάτω.
Scroll to top icon