ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2019 | 15:43

Εμποδια η απλο παιχνιδι;

Καλησπερα σας. Θα το πω να το βγαλω απο μεσα μου.Μεσω της δουλειας του γνωρισα εναν τυπο γυρω στα 35-39(ωριμο αντρα να πεις και πολυ εξυπνο). Με φλερταρε διακριτικα για 2 χρονια κι εγω το ζωον δεν ειχα παρει χαμπαρι(ενω κατι τετοια τα μυριζομαι συνηθως απο νωρις). Καποια στιγμηου προτεινει καφε με την παρεα του,εμ ωρα εργασιας του,κατι το οποιο το θεωρησα σαν μια ευγενικη κινηση,ουδεποτε πηγε το μυαλο μου στο φλερτ. Κανα 2μηνο περιπου μετα,του αντιπροτεινω τον καφε με σοβαρη δικαιολογια,ταχα μου. Το αρνειται ευγενικα. Λεει οτι τα αισθηματα ειναι αμοιβαια,οτι με βλεπει διαφορετικα και οχι φιλικα,οτι υπαρχει κατι μεταξυ μας,χιλια δυο κοπλιμεντα. Εγω μενω μαλ@κ... μετα απο τετοια εξομολογηση. Του στελνω μετα απο παρα πολυ καιρο λεγοντας ξανα για καφε,κι εκεινος το αφηνει στο θα μιλησουμε απο βδομαδα στη δουλεια. Απο τοτε,οποτε με συνανταει,γυρναει απ την αλλη η κανει οτι δεν με ειδε. Να πω οτι εγω ειμαι 27 και οτι παντα ημουν κυρια απεναντι του, τον συναντουσα και στη δουλεια του βεβαια.Γιατι τετοια ξαφνικη αλλαγη; Επαιζε μαζι μου η οντως κατι τον εμποδιζει; Γιατι μολις εδειξα ενδιαφερον το εκοψε; Ακομα και για μια ξεπετα να με ηθελε,τι τον εκανε να αλλαξει τοσο πολυ συμπεριφορα;Υ.Γ απο εγκυρες πηγες ξερω οτι δεν ειναι παντρεμενος και δεν εχει παιδια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Παντρεμένος μπορεί να μην είναι, αλλά, μήπως στο μεσοδιάστημα απηύδησε και βρήκε καμμιάν άλλη; Όσο να πεις μεγάλη η αναμονή. Ίσως να μη θέλει να στο ξεκόψει τελείως για να δει πρώτα πώς θα πάει το πράγμα με το πιθανό άλλο πρόσωπο ούτως ώστε αν κάπου στραβώσει να στραφεί εκ νέου σε σένα. Από σενάρια μπορείς να υποθέσεις πολλά.
Scroll to top icon