ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2019 | 17:59

Που θα μεγαλώνατε το παιδί σας;

Περιμένουμε παιδί σε λίγους μήνες.Έχουμε δύο επιλογές.1.Να το μεγαλώσουμε στην Αθήνα που μένουμε και εργαζόμαστε.Με ενοίκιο σε μικρό σπίτι και καμία ουσιαστική βοήθεια από τους συγγενείς.2.Να το μεγαλώσουμε σε μεγάλη επαρχιακή πόλη που έχουμε δικό μας τεράστιο σπίτι με όλες τις ανέσεις και όση βοήθεια θέλουμε από τους συγγενείς.Ζήτημα εργασίας δεν τίθεται γιατί εγώ εργάζομαι από το ίντερνετ.Η γυναίκα δεν εργάζεται.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν τίθεται κανένα θέμα.Η επαρχία είναι η σωστότερη επιλογή.Θες να κάνεις δέκα ώρες για παιδίατρο και να ψάχνεις να βρεις πάρκινγκ άλλες δέκα;Θες να χρειάζεται να λείψει κάποιος και ο άλλος να μην έχει την απαραίτητη βοήθεια από τη μάνα ή την πεθερά;Θες το παιδί να βγαίνει βόλτες στα λιβάδια και στον κήπο ή να το βγάζεις σαν το σκύλο στα πάρκα γεμάτα με ακαθαρσίες ζώων;Ή μήπως στους περιφραγμένους παιδότοπους με άλλες 10 οικογένειες και να περιμένετε στην ουρά για να κάνει κούνια;Θες να σου μένουν λεφτά από τα ενοίκια για κάτι πιο χρήσιμο και ουσιαστικό ή να μη μπορείς να κοιμηθείς γιατί θα σκέφτεσαι πως θα το ταΐσεις την επόμενη μέρα;Θες το παιδί σου να μεγαλώσει με ηρεμία και να πάει στο σχολείο σύντομα ή να ξυπνάς από τα χαράματα για να το πας σχολείο και μετά να σκοτώνεσαι να το μαζέψεις με το αυτοκίνητο το μεσημέρι;Μιλάμε για πρακτικά θέματα που θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και θα μπορέσεις να αφοσιωθείς και να προσφέρεις το καλύτερο στο παιδί σου.Η επαρχία προσφέρει πια όλες τις επιλογές πολύ πιο εύκολα.Μην το σκέφτεσαι καθόλου.Η Αθήνα δεν είναι μέρος για να ζει φυσιολογικά ένας άνθρωπος,πόσο μάλλον ένα παιδί.
Να σιγουρευτείτε, πριν αποφασίσετε, ότι είστε άνθρωποι που ΜΠΟΡΕΙΤΕ να βάλετε όρια στους συγγενείς, ώστε να μην βρεθείτε μαλωμένοι με κείνους και/ή χωρισμένοι μεταξύ σας κάποια στιγμή με πέτρα του σκανδάλου το παιδί.Με το καλό το παιδάκι σας!
Να το μεγαλώσετε με αγάπη, με μέτρο και ενδιαφέρον Έχω δει "χρυσά" παιδιά μεγαλωμένα στην Αθήνα όπως και "παλιόπαιδα" στην επαρχία Να του δείξετε τον κόσμο να του δείξετε ότι υπάρχουν επιλογές αλλά και συνέπειες μην το βάζετε στον αυτόματο πιλότο μπροστά σε ένα tablet η ένα κοντό. Να σας δει να διαβάζετε για να αγαπήσει το διάβασμα και εκείνο, να το πάτε σε θέατρα σε εκδηλώσεις ακόμα και στις δωρεάν παντού υπάρχει η μαγεία Με το καλό να είναι γερό και να το χαίρεστε!
Scroll to top icon