ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2019 | 21:58

Φεύγω..

Φεύγω λοιπόν για σπουδές από αύριο.. Πολύ μακριά.Τώρα εγώ σε εμένα τι να πω και τι να κάνω, που θα αφήσω τα αγαπημένα μου πρόσωπα..; Αλλά παράλληλα χαίρομαι πολύ που θα πάω εκεί.
3
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ σπουδάζω σε μία πόλη στην άλλη άκρη της Ελλάδας σε σχέση με το μέρος από που είμαι.Λογικό είναι τώρα που είσαι στην αρχή να νιώθεις έτσι και γενικά να έχεις πολλά στο κεφάλι σου. Όμως πραγματικά στο λέω και τώρα πια λόγω εμπειρίας μην αγχώνεσαι καθόλου για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.Όσοι αξίζουν θα μείνουν και λίγα χρόνια σπουδών δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλη σου τη ζωή!Επιπλέον, κοίταξε να χαρείς κυριολεκτικά το κάθε λεπτό από το νέο σου αυτό ξεκίνημα γιατί δεν θα καταλάβεις πως περνάει ο χρόνος.Μπορεί τώρα να σου φαίνεται βουνό, αλλά όταν θα βρεθείς να μην καταλαβαίνεις πότε ήρθε η ώρα να γυρίσεις σπίτι σου, τότε ίσως καταλάβεις τι εννοώ. Καλή φοιτητική ζωή!!
Θα πεις ότι είναι ένα ταξίδι γνώσης που σου δόθηκε η ευκαρία να κάνεις. Ζήσε κάθε στιγμή του. Μάθε, γέμισε εμπειρίες γνώσης, αλλά και ζωής. Κράτα επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάς. Υπάρχουν τόσοι τρόποι να το κάνεις πια. Και να έρχεσαι, όταν μπορείς.Καλό ταξίδι αύριο και να πάνε όλα καλά!
Scroll to top icon