ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2019 | 23:04

Έμπλεξα

Γειά σας πριν 2 χρόνια χώρισα μια κοπέλα αλλά αυτή έχει πάθει εμμονή μαζί μου τώρα ετοιμάζομαι για γάμο κι ενώ το ξέρει αυτή 2 χρόνια συνεχίζει να με καταδιώκει γιατί ρε παιδια τόση τρελά η κοπέλα ?
8
 
 
 
 
σχόλια
Ποναει η καρδια μμ οταν ακουω και βλεπω τετοιες καταστασεις. Δεν σας ετυχε να ερωτευτειτε πραγματικα ? να την δαγκωσετε την λαμαρινα που λενε ?? Να μην σας νοιαζει τιποτα παρα μονο το ατομο αυτο οσος καιρος και αν εχει περασει? Αλλα πως να σας τυχει τετοιο πραγμα στην σημερον ημερα που ολοι ολες αλλαζουν αγορια κοριτσια σαν τα βρακια...αχχ....
Δεν μας εξηγείς πως σε καταδιώκει για να σε βοηθήσουμε συγκεκριμένα. Αν σε καλεί στο κινητό, ε άλλαξε αριθμό στην τελική. Αν σε περιμένει στη γωνία κάθε μέρα ή σε απειλεί ή οτιδήποτε μεμπτό τότε κάνε της περιοριστικά μέτρα και θέλοντας και μη θα σταματήσει.
σιγα μην βγαλει και εξωδικαστικη αποφαση , ηρεμησε , η κοπελα ερωτευμενη ειναι..σε καποιες δεν περναει ο ερωτας ευκολα, ασε το τωρα που ερωτας τους περναει σε 2 μερες.Χωριζεις και την επομενη μερα τα εχει με αλλον αλλη.
Σ' ολα τα σαιτ ένας τρελόςΚαι στο δικό μας όλοι Είσαι ένα ακαταμαχητο Κι αλητικο αγόρι.Και τώρα που παντρευεσαιΚαι θα ντυθείς γαμπροςΤο βλέπω και στο γάμο σου Να γίνεται χαμός. Τιτλος: Η εμμονή.
Πολύ πιθανόν να μην θέλει εσένα ακριβώς αλλά να την έχει χτυπήσει στο εγώ της,άμα δεν σε κουράζει με άπειρα τηλεφώνημα απλά αγνόησε την. Αν τώρα,μπλέκεται στην τωρινή σου σχέση με χίλιες δυο βλακείες κόφτης το μαχαίρι μιλώντας της ψυχρά.
Scroll to top icon