ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2019 | 18:47

Στα ονειρα μου

Θελω αντρα σοβαρο μετρημενο  ευστροφο δυναμικο ξεκαθαρο ειλικρινη αποφασιστικο να ενοει οτι λεει να κανει οτι ενοει και να μου προσφερει ασφαλεια -δεν μιλαω για οικονομικη δηλαδη να μπορω να βασιστω σε αυτον. Αν διαθετει τα παραπανω μου φτανει και μια ικανοποιητικη εμφανιση. Ααα και να ειναι ελευθερος κατα προτιμηση -σιγα μην ειναι. Πολλα ζηταω; το ξερω -μονο στα ονειρα μου!
24
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελα μου με συνχωρεις και για το μου. Εσυ ζητας τον ουρανο με τα αστρα. Nothing less than everything. Καλα κανεις αλλα εσυ προσφερεις αντίστοιχα γτ εδω σε βλεπω μονο να ζητας.Εχεις την εντυπωση πως αμα τα ειχε ολα αυτα θα ηταν με σενα η θα ηταν μονο με μια;;; Για σκεψου και προβληματισου.
Η μονογαμικη σχέση είναι επιλογή αμφοτερων και όχι χάρη. Είσαι προσβλητικός χωρίς λόγο με την κοπέλα, βελτιωθείτε εσείς οι υπόλοιποι για να μην σας φαίνεται ταβάνι αυτά που ζητάει. Να μια άλλη πιθανή θεώρηση του ζητήματος. :)
Ατερμονη Ανια.... Εχεις δικιο οτι η μονογαμικη θεση ειναι θεμα επιλογής και το επιχείρημα μου αυτο ομολογω ηταν λανθασμενο.Η παρατηρηση μου ειναι η εξης και τη λεω στους αντρες αλλα και στις γυναίκες της παρεας. Η εξομολογουμενη περιγραφει τον αντρα των ονειρων της οπως τον φανταζεται ζητωντας απο αυτον πολλα πράγματα κατα την προσωπικη μου αποψη. Πρεπει οι γυναικες οταν εχετε ανεβασει τα στανταρ σας να περιμενετε οτι θα έχει και ο αλλος υψηλα στανταρ τοσο σε χαρακτηρα αλλα κυριως σε εμφάνιση γτ ετσι ειναι το αντρικό φύλο ζηταει εμφάνιση και χαρκτηρα. Φανταζομαι οτι ο μεσος αντρας θελει μια αδυνατη ψηλη η κοντη δεν εχει μεγαλη σημασια δυναμικη αλλα και γατουλα, καλοσυνατη, ντομπρα και καθολου ανασφαλη γυναικα.Αν ο αντρας τα ζητησει αυτα τι θα του πεις; Αν του πεις καλα κανει και τα ζηταει παω πασο. Αν του πεις να ξεκαβαλησει ομως εκτος αν ειναι κάτι εξαιρετικό καλύτερα να δωσεις την ιδια απαντηση στην εξομολογουμενη.Να σταματησει να ονειρεύεται και να ψάξει να βρει καποιον που θα της ταιριαζει. Να ονειρευτουν μαζι. Αν απο αυτα που ειπα δεν καταλαβες τι ενοοω και συνεχιζεις να μου λες για αυτοβελτιωση θα σου πω τα εξής. Δεν συνενοουμαστε μην απαντησεις τπτ.
Νομίζω είναι ανόητο να έχουμε απαιτήσεις από τους άλλους που δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι να επιτύχουμε. Από την άλλη,δεν είναι διαγωνισμός ή διορισμός.Προσωπικά διαφωνώ με τέτοιου είδους γενικές λίστες, δεν μου λένε τίποτα. Οι άνθρωποι είναι πολύ παραπάνω πράγματα και το κομμάτι της έλξης πολύ σημαντικό που δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με τα χαρτιά. Επίσης πιστευω ότι οφείλουμε υψηλές απαιτήσεις σε θέματα συμπεριφοράς από εμάς αλλά αδιαπραγματευτα και από τους άλλους.Τώρα, για τα άλλα τι να σου πω; Μοιαζει σα να πρέπει να έχουμε κάποια προσόντα για να είμαστε με κάποιον και θα έπρεπε να είναι πολύ πιο απλό : να θελουμε ο ένας τον άλλον και να προσπαθήσουμε τίμια να φτιάξουμε έναν δικό μας όμορφο μικρόκοσμο ή κατά κόσμον σχέση. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα. Αυτή η λογική του πουλάμε τον εαυτό μας σαν προϊόν μου είναι ξένη στην πραγματικότητα. Μπορώ να το προσποιηθω αν χρειαστεί, αλλά στο βάθος διαφωνώ. :)
Μην ακούς τι λένε, υπάρχουν τέτοιοι και θα βρεις! Δεν ζητάς δα και φούξια Πήγασο..! Αυτά που ζητάς είναι φυσιολογικά μην σε πείσουν οι γύρω σου ότι είναι τρελές οι απαιτήσεις σου γιατί αν πιστέψεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο θα συμβιβαστείς στο μέτριο όπως τόσος κόσμος που είναι μες την μίρλα για τα ερωτικά του και μετά θα λες και εσύ στις άλλες "ούτε στα όνειρα σου".Το ζήτημα είναι, αφού τα ζητάς αυτά, να έχεις και εσύ να προσφέρεις αντίστοιχα καλό πακέτο, άρα επικεντρώσου σε αυτό.
Όσο η καλή συμπεριφορά δεν είναι αυτονόητη και η άσχημη κατακριτέα από όλους μας εμπράκτως και όχι μόνο απ'οσους την λουστουν, όσο κάποιοι δεν έχουν συνέπειες επειδή είναι απαράδεκτοι, θα μας πλασάρουν κάποια λογικά αιτήματα που καλό είναι να έχουμε πρωτίστως από εμάς τους ίδιους, σαν ακραίες απαιτήσεις.Τόσοι θεωρούν προσόν ότι δεν βρίζουν και δεν δέρνουν. Δεν είναι αμέτρητοι και ούτε οι πιο πολλοί, αλλά αρκετοί για να προβληματίσει.
Φυσιολογικα είναι απλα ζηταει τα πάντα..... Ας ελπισουμε οτι ειναι πολυ ωραια και αντιστοιχα έξυπνη να τα παρει και να δώσει.Εχετε καταλαβει λαθος ορισμενες καποια πράγματα....δεν ειστε εκει για να απαιτείται μονο αλλα και για να δινετε... Αν δεν τα βρει να μην υποχωρησει.... Δεν πρεπει να μεινει σε μια σχεση με κάποιον που δεν της αξιζει.... Αξιζει τα παντα.
Βασικά το θέμα είναι να σε βρει ελκυστικό-ή αυτός που σου αρέσει. Εξάλλου οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι ευπαρουσιαστοι όταν προσέχουν σε λογικά πλαίσια την εμφάνισή τους, τυγχάνει να είναι πιο επιμελείς οι γυναίκες σε αυτόν τον τομέα απ' ό, τι βλέπω. Να μην πούμε ότι συνήθως πάλι με το νερό έχουν τσακωθεί άντρες; Υ. Γ. Στην πραγματικότητα ψαχνουμε ένα άτομο να συνενοηθουμε. Στα δικά μας "νοητικά κυβικά". Ποιο το νόημα να είναι πανέξυπνος και να καταλαβαίνω τέσσερις μέρες μετά τι μου είπε; Άρα και πάλι δεν είναι κάτι τρελό δεδομένου ότι όλοι έχουμε μια μέση ευφυΐα κι ο καθείς απλα επιλέγει πως θα την διαχειριστεί και αξιοποιήσει.
Scroll to top icon