ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2019 | 23:22

Επιτυχημενος -λουζερ

Αληθινά παραδείγματαΠαράδειγμα 1Πολυ καλή μαθήτρια περνάει στη σχολή που θελει. Την στηριζουν οικονομικά οι γονείς της. Κάνει ένα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως το οποίο το πλήρωσαν και αυτό οι γονείς της. Τώρα έχει μια καλή δουλειά στο δημόσιο.Παράδειγμα 2Πολύ καλός μαθητής περνάει στη σχολή που θέλει αλλά μακριά από τον τοπο κατοικίας. Καλή σχολή αλλά δύσκολη με πολλά εργαστήρια.Δεν εχει βοήθεια από τους γονεις του. Αναγκαστικά χάνει μαθήματα επειδή δουλευει. Μένει πίσω στη σχολή του. Ξενοικιαζει. Γυρνάει πίσω στο πατρικό του και απασχολείται σε δουλειές του ποδαριου.Πώς μας φαίνεται η πρώτη και πως ο δεύτερος? Η πρώτη επιτυχημένη, ο δεύτερος λουζερ. Η πρώτη είναι η αδερφή μιας φίλης μου. Εγω τείνω προς το δεύτερο λογω μη στηριξης των γονιων. ( το δευτερο παραδειγμα ειναι ενας φιλος του αδερφου μου. )Επειδή εχω παρόμοιες σπουδές με την αδερφή της η φίλη μου μου λέει μα γιατί να μην κάνεις αυτό το μεταπτυχιακό ή το άλλο , θα βρεις σιγουρα δουλεια. Εντωμεταξύ όλα πανάκριβα πάνω απο 8000€. Θεωρεί ότι ειμαι τεμπελα. Δεν ειμαι τεμπελα κοπελιαααα, αφραγκη ειμαι. Και με τα λεφτά που βγάζω προσπαθώ να επιβιώσω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Aφ ενος μην εισαι τοσο σιγουρη πως τα μεταπτυχιακα ανοιγουν τοσες πορτες κ αφ ετερου..αν εκανες τις δουλειες του ποδαριου στη πολη που ειναι η σχολη σου κ οχι στο πατρικο?αφου τις κανεις που τις κανεις μηπως τα καταφερνες ετσι?μια σκεψη ειναι μπορει να μη βγαινει.
Scroll to top icon