ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2019 | 22:13

Πανελλήνιες

Γεια σας . φέτος δίνω πανελλήνιες και νιωθω υπερβολικα χαλια.ειναι ακομα Σεπτεμβρίος και κλαιω συνεχεια.δεν αντέχω να περασω ολη τη χρονιά σκατα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Εδωσα πανελληνιες περυσι,πριν λιγους μηνες, και μπορω να σου πω με σιγουρια πως ημουν στην ιδια φαση με εσενα περυσι τετοια εποχη.Ο λογος που αισθανεσαι ετσι ειναι γιατι προσφατα μπηκες στο κλιμα των πανελληνιων.Δεν εχεις συνηθισει την ολη κατασταση και ισως να μην σου βγαινει και το διαβασμα οπως θα ηθελες.Σε διαβεβαιωνω ομως πως με τον καιρο θα συνηθισεις, θα μπεις στο κλιμα και θα φτιαξεις ενα δικο σου προγραμμα διαβασματος που σε βολευει.Και αν διαβαζεις και συστηματικα του χρονου τετοια εποχη θα εισαι πανευτυχης!Κανε υπομονη λοιπον,ηρεμησε και καλη σου επιτυχια♡
Σήκωσε μανίκια, προσπάθησε όσο μπορείς αυτή τη μία χρονιά, για να απολαύσεις τις επόμενες που θα έρθουν! Όλα θα πάνε καλά! Ακόμα κι αν δεν έρθουν όπως τα περιμένεις, εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν! ???
Η φετινή χρονιά αν και πιεστική εχει ωραίες στιγμές ειδικά στο σχολείο. Είναι μια χρόνια της ζωής σου που ναι μεν έχει αγώνα αλλά το ίδιο ισχύει και για χιλιάδες άλλα παιδιά της ηλικίας σου. Επίσης η τρίτη λυκείου περνάει απίστευτα γρήγορα δεν θα καταλάβεις πως έφυγε. Μην αγχώνεσαι και κοίτα να την απολαυσεις-ναι την τρίτη λυκειου- γιατί κι αυτή έχει τα ωραία της. Θα το καταλάβεις αφού την τελειωσεις. Σου εύχομαι καλή επιτυχία! Ο Θεός μαζί σου!
2ον ΔΕΝ συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους συμμαθητές μας. Διαβάζουμε όσο περισσότερο μπορούμε κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και κοιτάμε να διορθώσουμε τα δικά μας λαθη. Παρόλα αυτά δεν καθησυχαζομαστε και δεν μένουμε πισω.3ον Προσέχουμε στο σχολείο στα μάθηματα κατεύθυνσης αν έχουμε καλούς καθηγητές γιατι μπορούν να μας βοηθήσουν
Λοιπόν για όλους εσάς που δίνετε πανελλήνιες απλά δείτε το θέμα ψύχραιμα. Κάνετε μια θυσία για το μέλλον σας.Μια θυσία για την μόρφωση σας. Δεν υπάρχει λόγος για κλαματα ούτε για πανικο. Είναι μια χρόνια που εντάξει κακά τα ψεμματα έχει πολύ διάβασμα και ρουτίνα σχολειο-φροντιστηριο-διαβασμα αλλά όταν τελειωσεις και ο αγώνας σου δικαιωθεί θα νιώθεις ότι όλο αυτό αξιζε και θα είσαι πλέον σε θέση να ζήσεις την όμορφη φοιτητική ζωη. Επιπλεον στις πανελλήνιες δεν σου παίρνουν το κεφαλι. Διαβάζεις όσο περισσότερο μπορείς τα δίνεις όλα και πας και γράφεις μια χαρα. Μην αγχώνεσαι κάνε τον προσωπικό σου αγώνα και ολα θα πάνε κατ ευχήν. Θα σου δώσω κάποιες συμβουλές που θα ευχομουν να μου είχε δώσει κάποιος πριν δώσω πανελληνιες:1ον Δεν αποσπαμε την προσοχή μας.Οποιος σου λέει ότι πέρασε και ήταν κάθε μέρα για καφέ σε δουλεύει ασυστολα ή ήταν κάποιος απόγονος του αινσταιν. Θέλει διάβασμα η φετινή χρονια.
Να νιώθεις πολύ περήφανος/η για τον εαυτό σου και για την προσπάθεια που αποφάσισες να κάνεις ♥️ Δε θα ήσουν πιο χαρούμενη αν ήσουν όλη μέρα σε μια καφετέρια , πίστεψέ με... Το να παλεύεις για κάτι δίνει νόημα στη ζωή. Ασχέτως αποτελέσματος. Ένα τιπ που έχω να σου δώσω επειδή και γω ήμουν στη θέση σου έξι χρόνια πριν , είναι να βάλεις στο μυαλό σου ένα ευχάριστο πράγμα που θέλεις να γίνει το καλοκαίρι αφού τελειώσεις με τις εξετάσεις , άσχετα με το αν θα περάσεις εκεί που θέλεις ή όχι. Ένα ταξιδι ίσως κάπου που θες πολύ να πας. Ονειρεψου το. Ονειρεψου και την υπέροχη ζωή που σε περιμένει από του χρόνου. Ελεύθερη/ος από το σχολείο θα εχεις χρόνο να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις τον εαυτό σου και τον κόσμο. Να τρως καλά και να κοιμάσαι καλά ?όλα περνάνε.
Scroll to top icon