ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2019 | 16:26

Αγάπη ή έρωτας ΙΙ

Λοιπόν είμαι η κοπέλα που έγραψε προχθές τι θα διαλαγατε την αγάπη ( υπάρχουσα σχέση ) ή κάποιον που ερωτευτηκατε ; Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο γιατί δυστυχώς δεν βγαίνουμε με το αγόρι μου. Πάντα βρίσκει δικαιολογία τη σχολή ή τη δουλειά. Οκ κι εγώ έχω τη σχολή αλλά κάνω υποχωρήσεις. Θέλω να βγαίνουμε , να κάνουμε τρελες, να μεθαμε σαν να μην υπάρχει αύριο και αλλά τέτοια. Εκείνος όμως πολλές φορές μου ρίχνει άκυρο. Το αποκορύφωμα όταν χθες του είπα να βγούμε ενώ δέχτηκε αρχικά τελικά μου το ακύρωσε λέγοντας μου ότι είναι κουρασμένος. Ρε παιδιά πείτε μου εσείς τι θα κάνατε ; Ζούμε σαν να είμαστε 50 ετών. Εγώ όλη μέρα σπίτι κλεισμένη σε 4 τοίχους. Έχω βαρεθεί τη ζωή μου πραγματικά. Δε φτάνει που δεν έχω παρέες αλλά να μην βγαίνουμε και μαζί πάει πολύ. Αν δεν ξέρετε λοιπόν μην κρίνετε. Του έχω πει πολλές φορές ότι μόνη μου δεν μπορώ να σώσω την κατάσταση. Ότι κάποια μέρα θα είναι αργά και τα παίρνει στην πλάκα .
10
 
 
 
 
σχόλια
Αφού δεν τραβάει, μπορείς να χωρίσεις. Δηλαδή είσαι νέα και χωρίς υποχρεώσεις κι αντί να το λήξεις τίμια αφού δεν σε ικανοποιεί η παρούσα κατάσταση ποντάρεις στο κέρατο. Έτσι την είχε πατήσει και η μαντάμ Μποβαρυ αλλά αν θυμάμαι καλά, τα έφαγε τα μούτρα της από την πραγματικότητα. :)
Προφανώς επανέρχεσαι, επειδή στην προηγούμενη εξομολόγηση τα άκουσες στα σχόλια και θέλεις να δικαιολογησεις τον εαυτό σου. Με αυτά που γράφεις χειρότερα τα κάνεις!Το παιδί κάνει κάτι τόσο δύσκολο, δουλεύει και σπουδάζει ταυτόχρονα, και εσύ αντί να του συμπαραστεκεσαι σε αυτήν τη δύσκολη καθημερινότητα και να τον θαυμάζεις για αυτό που κάνει, του κάνεις σκηνές! Εγώ πάντως ένα παιδί που αντί να κάνει ζωαρα με τα λεφτά των γονιών του και να είναι όλη μέρα έξω, έχει το κουράγιο να ξοδεύει όλο του το χρόνο σε δουλειά και σχολή, θα το είχα πολύ ψηλά στα μάτια μου! Με τη σχέση σου μπορείς να περνάς καλά ακόμα και αν δεν βγαίνετε συχνά έξω, ακόμα και στο σπίτι. Στην τελική αφού έχεις τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο και βαριέσαι, κάτσε μαγείρεψε του κάτι! Λες ότι δεν έχεις παρέες. Αντί να προσπαθήσεις να βρεις κάποιες κοπέλες να κάνεις παρέα, ώστε να έχεις ζωή και πέρα από τη σχέση σου και να βγαίνεις αφού τόσο το θέλεις, περιμένεις από τον φίλο σου να δίνει νόημα στην καθημερινότητα σου. Μου δίνεις την εντύπωση ότι θέλεις κάποιον για να είσαι γαντζωμένη από πάνω του.Λες ότι κάνετε σαν 50 χρονών ενώ εσύ θέλεις να κάνετε τρέλες. Για εσένα περνάω καλά και απολαμβάνω τα νιάτα μου σημαίνει να μεθας σαν να μην υπάρχει αύριο; Μου φαίνεται η γενιά μας από το πολύ instagram και τις πολλές σειρές έχει καεί δυστυχώς!Σου φέρεται καλά; Σε αγαπάει; Τι χαρακτήρας είναι; Αυτά πρέπει να κοιτάμε στον άλλο, όχι να βρούμε κάποιον "να μας κυκλοφορεί καλά"!
Να απαντήσω η θα κινδυνευσω να φάω αναφορά; Τα χθεσινα μου σχόλια σε εκείνη την εξομολόγηση που διαφωνουσαμε έχουν ως δια μαγείας εξαφανιστεί! Τέλος πάντων! Μάλλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου! Το να είσαι υπέρ της ισοτιμίας των δύο φύλων αποκλείει το μαγείρεμα στο φίλο σου; Το παιδί δουλεύει και σπουδάζει ταυτόχρονα. Η κοπέλα λέει ότι είναι όλη την ημέρα σπίτι και βαριέται. Γιατί να μην του μαγειρέψει κάτι δηλαδή, αφού έχει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο; Μέσα στη σχέση είναι όμορφο να υπάρχει φροντίδα και περιποίηση και από τις δύο πλευρές. Είναι ένας τρόπος να δείξεις στον άλλο ότι τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι.
Δεν σου έκανα εγώ. Αναφορά, και τα δικά μ σβήστηκαν.Τι εννοείς ισοτιμίας; Έχουν τιμή οι άνθρωποι; Τι είναι πράγματα σε ράφι σούπερ μάρκετ;Τεσπά. Όμορφο είναι να υπάρχει φροντίδα και περιποίηση αλλά έτσι όπως το έθεσες έκανε φουλ ανατολίτικο στυλ, που θέλει τη γυναίκα να είναι δούλα και κυρά. Θα μπορούσες να το πεις πιο όμορφα όπως τώρα, να κάνει κάποια κίνηση κτλπ για να δείξει ότι τον νοιάζεται και όχι σε φάση αφού έχεις χρόνο κάτσε στη κουζίνα.. λολ
1ον, ισοτιμία σημαίνει μεταξύ άλλων και την αναγνώριση ίσων δικαιωμάτων ή ίσης αξίας. Δεν χρησιμοποιείται μόνο για τις τιμές προϊόντων ή την αξία των νομισμάτων αλλά και για ανθρώπους. Δεν έχεις διαβάσει ή ακούσει ποτέ τη φράση "ισοτιμία των δύο φύλων" ή "ισοτιμία όλων των πολιτών";2ον, μια χαρά το έγραψα και την πρώτη φορά. Εσύ το αντιλήφθηκες έτσι. Δεν την προέτρεψα να μαγειρέψει επειδή είναι γυναίκα και ως τέτοια πρέπει να μαγειρεύει στον άνδρα, αλλά επειδή γκρίνιαζε ότι βαριέται και δεν έχει τι να κάνει. Επιπλέον, επειδή τρωγοντας μαζί κάτι που μαγείρεψε μπορούν να περάσουν όμορφα χρόνο μαζί ακόμα και στο σπίτι. Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και σε κάποιον άνδρα που θα έκανε τα ίδια παράπονα. Τέλος, δεν είναι ανατολίτικο στυλ σε ένα ζευγάρι εκείνο το μέλος που έχει λιγότερες υποχρεώσεις, επομένως και περισσότερο χρόνο, να προσπαθεί να διευκολύνει το άλλο μέλος, πχ μαγειρευοντας.
Στην τελική αφού έχεις τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο και βαριέσαι, κάτσε μαγείρεψε του κάτι!(αναστεναγμός) Ναι, εξ.Καν' του ένα αποχαιρετιστηριο γεύμα πριν πας με τον άλλον που ερωτεύτηκες. Καλή ιδέα. Ποιος τη σκέφτηκε;
Scroll to top icon