ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2019 | 22:02

Face.

Κοιτούσαμε φωτογραφίες στο Facebook μια γνωστή μας έχει αδυνατίσει τρομακτικά φαίνεται ερείπιο. Έχει βγάλει φωτογραφίες με μπικίνι και πετάγονται τα κόκκαλα, μια κοπέλα είπε ότι έχει μιλήσει με την αδερφή της κάνει δίαιτα και έχει χάσει 18 κιλά ενώ είχε κανονικό βάρος. Ενώ το συζητούσαμε ένα παιδί και μια κοπέλα της πατήσανε λάικ και της γράψανε ότι είναι κούκλα. Το παιδί πριν από λίγο είχε πει ότι η κοπέλα φαίνεται σαν κάτι φωτογραφίες που βλέπουμε από μελλοθάνατους και μετά της γράφει ότι είναι κούκλα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Η κοπέλα στις φωτογραφίες μπορεί να πάσχει από νευρική ανορεξία και γι'αυτό να θέλει να χάνει κιλά ενώ είναι ήδη αδύνατη. Ακόμα και αν δεν πάσχει, όμως, δεν μπορείς να λες σε έναν άνθρωπο που το σώμα του είναι τόσο αδύνατο που δείχνει άρρωστο, ότι είναι πολύ όμορφος. Είναι σαν να του λες συνέχισε τη διατροφή που κάνεις!
Αν καποιος ειναι αδυνατος εκ του φυσικου του δεν πρεπει να του λεμε καλα λογια?Ελεος πια με αυτη την καραμελα.Μπορει να εχει νευρικη ανορεξια μπορει και οχι!Επειδη καποιος ειναι αδυνατος δεν σημαινει οτι ντε και σωνει εχει νευρικη ανορεξια!Εγω ειμαι πολυ αδυνατη παντα ημουν και ας τρωω τα παντα.Πρεπει να παω να χωθω σε κανενα λαγουμι?επειδη δεν ειμαι "φυσιολογικη" Αν υπαρχει προβλημα ειναι θεμα της οικογενειας και του καθε ατομου να το λυσει,οτι και να λεει ο αλλος δεν προκειται να ακουστει.Πρεπει να αναλαβει ενας ψυχολογος που θα ξεκινησει πρωτα απο μεσα!
Λες πως ακομα και αν δεν πασχει δεν μπορεις να λες σε εναν ανθρωπο που το σωμα του δειχνει ασχημο οτι ειναι πολυ ομορφος.Για την κοπελα δεν γνωριζω ειναι δικο της θεμα.Εγω μιλαω γενικα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon