ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2019 | 14:13

Επιθυμία

Θέλω να κάνω έρωτα... Συνέχεια θέλω να έρθει ένας άντρας στη ζωή μου να με ταράξει γλυκά θέλω να νιώσω το άγγιγμα του την ηδονή του κ την δική μου να έχω πολλαπλούς οργασμούς να ηρεμήσει το κεφάλι μου κ γω η ίδια να φύγει η σαβουρα κ η μοναξιά να νιώσω την ύπαρξη κάποιου στη ζωή μου να γίνω χαλαρή να νιώσω τον ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ.... Να κάνω μια σχέση...
19
 
 
 
 
σχόλια
Επανέρχομαι στο θέμα πάλι. Δεν νομίζω να θέλει μόνο σεξ η εξομολογούμενη όπως συμπεραίνετε πολλοί. Αφού στο τέλος γράφει πως θέλει να κάνει μια σχέση. Καταλήγω πως θέλει να ζήσει το σκίρτημα του έρωτα, τον ενθουσιασμό, το ενδιαφέρον κάποιου άντρα και το σεξ. Οπότε φυσιολογικά μου φαίνονται αυτά που λέει.
Όταν μια γυναίκα έχει έντονη σεξουαλικότητα, δε σημαίνει ότι θα πάει με ό, τι να' ναι ούτε ότι είναι ξελιγωμένη κτλ. Το σχόλιό σου είναι απαράδεκτο και αηδιαστικό.
Συμφωνώ στο ότι όποιος δεν κάνει σεξ κάποια δεδομένη περίοδο στην ζωή του, δεν θέλει να πάει με όποιον να 'ναι, ούτε ότι είναι ξελιγωμένη. Όλοι έχουμε στάνταρ, είτε για καθαρά σεξουαλική σχέση, είτε και για πιο σοβαρά πράγματα. Τώρα, εμένα η εξομολόγηση μου βγάζει ότι θέλει εκείνο το αρχικό στάδιο του έρωτα, χωρίς την φθορά που φυσικά θα επέλθει, άρα δεν ψάχνει για σχέση, αλλά για ενθουσιασμό, πράγμα καθόλου άσχημο, αρκεί να είναι ξεκάθαρη μέσα της ότι θέλει αυτό, και να μην κοροϊδεύει, πρώτα τον εαυτό της και μετά τον άλλον. Άποψη μου βέβαια, μπορεί και να μην ισχύει.
Το σεξ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης, είναι μορφή επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Καταβαίνεις πολλά για έναν άνθρωπο, όταν κάνεις σεξ μαζί του και δεις πως συμπεριφέρεται εκεί. Όλα τα συναισθήματα μπορούν να βγούν εκεί ή η έλλειψή τους. Φαντάζομαι αυτό εννοεί η εξομ. Θέλει κάποιον να την αγαπήσει πραγματικά και να το δείξει.
Ωραία ευχή :) Πολλές το θέλουμε. Η σχέση όμως να είναι υγιής και όχι μόνο επειδή νιώθουμε μοναξιά να έρθει ο έρωτας στη ζωή μας. Ο σκοπός είναι να έχεις να δώσεις πράματα και να χτίσεις με τον άλλον κάτι όμορφο και ειλικρινές. Η μοναξιά είναι απαίσια πολλές φορές και άλλοτε εποικοδομητική. Σαφώς η ζωή αποκτά καλύτερα χρώματα με μια αγάπη.
Εν συντομία χρειάζεσαι "ερωτοκλύσμα" τουτέστιν και ηδονή και να φύγει η σαβουρα όπως αναφέρειες (οκ αστειάκι, μην το παρεξηγήσεις). Ευχομαι να βρείς αυτό που ζητάς αν και είμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρειες.
Scroll to top icon