ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2019 | 11:01

Υπάρχουν ελεύθερες;

Διαβάζω παντού για μοναξιά γυναικών. Μοναξιά όμως δε βλέπω πουθενά. Στα μέσα της δεκαετίας των σαράντα, πλήρως επαγγελματικά αποκατεστημένος, μόνος ελεύθερος από γνωστούς και φίλους, βλέπω παντού γυναίκες παντρεμένες ή δεσμευμένες. Όποια και να γνωρίσω στα πλαίσια της εργασίας μου, είναι πιασμένη. Και όλοι οι γνωστοί και φίλοι, δεν γνωρίζουν καμία ελεύθερη. Άντρες ελεύθερους γνωρίζω αρκετούς. Σε όσες κοινωνικές εκδηλώσεις και αν έχω πάει, μόνο γυναίκες με συνοδό βλέπω. Που είναι οι ελεύυερες άραγε;;;
13
 
 
 
 
σχόλια
Οι καλές είναι πιασμένες είναι γνωστό αυτό. Αν πούμε ότι στοχεύεις σε γυναίκες γύρω απο τα 35-40 τότε λίγες είναι αυτές που έχουν μείνει μόνες αναλογιζόμενος ότι έχουν ήδη 15-20 χρόνια στην πλάτη σχέσεων. Επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά προσφοράς και ζήτησης ειδικά για τις καλές περιπτώσεις είναι λογικό να συμβαίνει αυτό που λές. Ίσως κάποια πιο γεμάτη να έχει ξεμείνει. Έγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και για καμία ξένη απο ανατολικό μπλόκ.
"Ίσως κάποια πιο γεμάτη να έχει ξεμείνει. Έγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και για καμία ξένη απο ανατολικό μπλόκ." -- Δε μπορω να αποφασίσω ποια απο τις δυο αυτες προτάσεις μου φαινεται πιο αισχρή. Αληθεια δυσκολεύομαι.
Μή μή. Μην αντιγράφεται την πολιτική ορθότητα. Υπάρχει όπως και να το κάνουμε μια πραγματικότητα. Όπως εμένα δεν έχει γυρίσει ποτέ να με κοιτάξει γυναίκα πάνω απο 4άρι και θεωρείται φυσιολογικό αυτό έτσι και οι γυναίκες που κατα γενική ομολογία είναι δεύτερης διαλογής 5-άρι και κάτω είναι πιο προσιτές σε μια κατάσταση προβληματική όπως αυτή που βιώνει ο άνθρωπος της εξομολόγησης.
Geo 1990 για το σχόλιο σου 13:47. Οι γυναίκες και οι άνδρες δεν είναι γραπτά για να τα βαθμολογείς. Άκου δεν έχει γυρίσει να με κοιτάξει καμία πάνω από 4αρι. Πάμε καλά; Και όχι οι ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ όπως πολύ κακώς γράφεις, δεν είναι πιο προσιτές σε μια προβληματική κατάσταση. Σε μια προβληματική κατάσταση μένει αυτός που έχει προβλήματα με την ψυχολογία του, είτε από άποψη αυτοπεποίθησης (που ίσως είναι ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ από την εξωτερική εμφάνιση), είτε από άποψη ότι έχει κάποιο άλλο πρόβλημα που τον εμποδίζει προσωρινά να φύγει από εκεί, είτε γνώρισε στην αρχή μια φυσιολογική κατάσταση, η οποία μεταβλήθηκε στην συνέχεια.
Geo1990, το μονο δεύτερης διαλογής που βλεπω ειναι ο χαρακτήρας σου φιλε. Οσο για την πολιτικη ορθότητα, δε μου κάνει εντύπωση που νόμιζες οτι γι αυτό κ μονο σχολίασα. Για το ορθο του πραγματος. Δες τι σου λεει η Mp97 μπας κ σώσεις την κατασταση σου.
Από την στιγμή που ποτέ δεν με έχει κοιτάξει κοπέλα μέχρι στιγμής τι θέλεις να σου πω. Πριν δέκα χρόνια στα 18 μου μια χοντρή στα ΜΜΜ με κοίταζε με ενδιαφέρον αλλά είχε άσχημα πόδια και δεν το προχώρησα καί γενικά στην ζωή μου μόνο αδιαφορία έλαβα από το γυναικείο φύλο. Έτσι είναι η ζωή δεν κατηγορώ κανέναν δεν με θέλουν και είναι σεβαστό αυτό. Αντίθετα ένας άντρας 45 ετών που έχει μείνει στην απέξω και θέλει να βρει μια σύντροφο και δεν μπορεί να βρει θα πρέπει να προσπαθήσει να βρει αλλού γυναίκες. Για παράδειγμα από το ανατολικό μπλοκ που είναι γενικά όμορφες αλλά λόγω της φτώχειας και της μεταναστεύσης έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους μπορεί να βρει εκεί την κοπέλα που ψάχνει. Γιατί ενοχληστε με την πραγματικότητα. Η πιστεύεται ότι αυτό δεν ισχύει; Εγώ δηλαδή που περνάνε τα χρόνια και δεν μπορώ να βρω κοπέλα ούτε για δείγμα πολλά χρόνια τώρα αναγκαστικά εκεί θα πρέπει να στραφω καί εγώ αν θέλω να βρω έναν άνθρωπο.
Λοιπόν, ως περίπου συνομήλικος και διαζευγμένος, θα καταθέσω τη δική μου προσωπική εμπειρία ως εξής:Γνωρίζω πολύ μεγάλο αριθμό γυναικών, γνωστών γυναικών, μέσα κυρίως από τον επαγγελματικό μου περίγυρο, και στη γειτονιά, γνωστές κλπ κλπ κλπ. Χωρίς καμία διάκριση βάσει εμφάνισης ή άλλου κριτηρίου, γνωρίζω μία ελεύθερη περίπου στα 40. Ολες οι λοιπές τις οποίες γνωρίζω, είναι είτε παντρεμένες, είτε σε μόνιμη σχέση/ συζούν. Και μιλάω για μεγάλο αριθμό γυναικών, ηλικών από 25 και άνω. Σε πιο μικρές ηλικίες, κάτω των 25, ίσως να υπάρχουν κάποιες περισσότερες. Αδέσμευτους άντρες γνωρίζω δύο τουλάχιστον, μακροχρόνια αδέσμευτους και τελείως μόνους. Αλλά και πάλι η συντριπτική πλειοψηφία είναι δεσμευμένοι/ παντρεμένοι. Και κανένας γνωστός παντρεμένος ή γνωστή δεν γνωρίζει ΚΑΜΙΑ ελεύθερη γυναίκα. Καμία απολύτως. Έτσι δηλώνουν τουλάχιστον, ίσως τις κρύβουν για να μην τις ματιάσουν. Εν κατακλείδι: τις ορδές των ανύπαντρων/ μόνων δυστυχισμένων γυναικών που υποτίθεται υπάρχουν, δεν τις βλέπω κάπου.
συνήθως ειν αυτες που δε τις πιάνει το μάτι σου χεχεχε αυτες που δε ειναι κουκλαρες θεές καλλονές ..................... εσυ κοιτάς πιθανών τα όμορφα κομματια .............. παντα υπάρχουν κι εξαιρέσεις πάντως χεχεχε :P:P:P:P
Καμιά φορά είναι τέτοιο το χάσμα μεταξύ δυο αδέσμευτων ανθρώπων που γνωρίζουμε, ώστε δεν μπαίνουμε στον κόπο να τους συστήσουμε μεταξύ τους. Μερικοί/μερικές βέβαια δεν ψάχνουν κιόλας για ταίρι, θέλουν να παραμείνουν μόνοι.Που μένεις; Στα αστικά κέντρα μέχρι τα 35/40 πάντως οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερες.
Γυναίκες συνοδεύονται καμιά φορά και από συγγενείς ή φίλους.Πιστεύω ότι το ότι γνωρίζεις άντρες ελεύθερους αλλά όχι γυναίκες, είναι γιατί πιθανόν να σου λένε ψέμματα οι γυναίκες. Γυναίκες σε όλες τις ηλικές κάθε μέρα στον πλανήτη ψεύδονται σχετικά με την προσωπική τους κατάσταση όταν δεν τους αρέσει ένας άντρας.Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες γυναίκες υπάρχουν ελεύθερες στα 35/40. Από εκεί και πάνω έχω την αίσθηση ότι λιγοστεύουν οι διαθέσιμες και αυξάνονται οι εργένηδες.Οι φίλοι και οι γνωστοί ίσως γνωρίζουν αδέσμευτες που δεν τις θεωρούνε κατάλληλες για σένα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει κανένας καμία.
Ελεύθερη όταν λες στα 40 μετράς και τις χωρισμένες με παιδιά; Γιατί για να είναι όμορφη όπως φαντάζομαι ότι την θέλεις, να μην έχει παντρευτεί χωρίσει , να μην έχει παιδιά και να έχει τα μυαλά της στον τόπο της; θα υπάρχουν αλλά δύσκολο να τις πετύχεις Εσύ έχεις το ανάλογο πακέτο;
Scroll to top icon