ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2019 | 18:51

Θλίψη

Αισθανομαι πως δεν μπορω να πω πουθενα ολα αυτα που νιωθω.Κανεις απο τον κυκλο μου δεν θα με καταλαβει πραγματικα,δεν θα καταλαβει το πως αισθανομαι.Μεχρι και εγω η ιδια δεν μπορω να το εξωτερικευσω με λογια.Μπορω να πω πως αισθανομαι πληγωμενη,προδωμενη,αγανακτησμενη,νιωθω πως μου εχει ραγισει τη καρδια.Σε οποιον και να το πω αυτο θα με θεωρησει υπερβολικη.Τοσες ερωτησεις μεσα στο κεφαλι μου.Γιατι ερχεται στη ζωη μου και με ταραζει,γιατι ερχεται για λιγο και φευγει για πολυ,Γιατι εκμεταλλευεται τα συναισθηματα μου,γιατι μου συμπεριφερετε σαν παιχνιδι.Φταιω εγω κυριως που το επιτρεπω,εχω αυτογνωσια.Γνωριζω πως πρεπει να το ξεπερασω ολο αυτο και το θελω,ομως ξερω πως δεν προσπαθω αρκετα και αυτο γιατι μεσα μου ελπιζω ακομα και αισθανομαι πως θα επιστρεψει ειτε για να μεινει μαζι μου,ειτε για να απαντησει στις ερωτησεις μου.Το νιωθω πως δεν εχει τελειωσει ακομα,τρια χρονια τωρα καθε φορα που εφευγε γνωριζα πως θα γυρνουσε σε εμενα οπως και εκανε.Ποτε ομως δεν εμενε.Και ο ιδιος προσπαθουσε να κανει τον εαυτο του να με ερωτευτει γιατι γνωριζε το ποσο ερωτευμενη ειμαι μαζι του,το ποσο πολυ τον ηθελα.Δεν μπορεσε ποτε ομως και καθε φορα εφευγε χωρις εξηγησεις.Ξερω πως ειμαι ηλιθια που εξακολουθω να ελπιζω αλλα οπως ξερω και πως θα γυρισει,ξερω ακομα καλυτερα πως δεν προκειται να με ερωτευτει ποτε οπως εγω,ποτε δεν θε με δει οπως τον βλεπω εγω.Μου φερθηκε απαισια και εγω δεν μπορω να τον ξεπερασω,δεν αντεχω ολες αυτες τις σκεψεις,τις αναμνησεις και τις στιγμες που περασαμε μαζι που καθημερινα γυριζουν μεσα στο κεφαλι μου και οπου οσο και αν τις σπρωχνω πισω,εξακολουθουν να εμφανιζονται ξανα και ξανα.Πρεπει να το ξεπερασω αλλα δεν ξερω πως.
22
 
 
 
 
σχόλια
Μοναχική ονειροπόλα ξέχασα να γράψω χτες πως τέτοιες συμπεριφορές όπως του Διογένη Κυνικού φανερώνουν τοξικότητα, κακία, βλακεία και μια σαπίλα γενικά. Εξαρχής το σχόλιό μου δεν ήταν επιθετικό, μίλησα ως Άνθρωπος που είμαι και είπα απλά τη γνώμη μου ως παρατηρητής. Ο τρόπος του είναι απαράδεκτος και αηδιαστικός για μένα. Αν έγραφα εκφράσεις προσβλητικές πρώτη, θα έλεγα πως απαντά με τον ίδιο τρόπο. Εδώ έχει πετάξει ένα σωρό προσβολές και βωμολοχίες άνευ λόγου απλά γιατί είναι κομπλεξικός και μισογύνης όπως συμπεραίνω. Δηλαδή εκφράσεις όπως ''ποταπό υποκείμενο'', και άλλα ''διαμάντια'' όπως και σε σένα ''βούλωστο'' κτλ δείχνει άτομο προβληματικό από τη στιγμή που φέρεται έτσι σε γυναίκες καθώς και βίαιο. Καλύτερα μακριά από τέτοιους χαρακτήρες, που απειλούν και βρίζουν ασύστολα το γυναικείο φύλο. Αυτοί απλά δεν θα σταυρώσουν όχι μόνο θηλυκιά γάτα αλλά ούτε και κουνούπι θα τους κοιτάξει. Επειδή μου προκαλεί εμετό όλη αυτή η κατάσταση δεν αξίζει άλλο να ασχολούμαστε. Καλό σου απόγευμα φίλη μου.
Διογένης Κυνικός Πηγή: www.lifo.grΒασικά ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί σου και ούτε ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σου για να ασχολούνται οι υπόλοιποι. Απλώς έχω μάθει να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου και να αντιδρώ όταν με προσβάλλουν χωρίς λόγο. Δεν σε αδικώ. Ανήκεις στη κατηγορία εκείνων που προσβάλλουν και φαίνεται να στερούνται ανθρωπιάς και απλής νοημοσύνης. Τόσο κόβει σε σένα και τόσα λες. Μιλάς χωρίς συνειρμό. Δεν πουλάω τίποτε και ούτε θα σου απολογηθώ. Κράτα απλά ό,τι σάπιο στο δικό σου καλάθι. ΑΥΤΑ
Με ήξερες και από χθες ευαίσθητη του πρωκτού; Τι σε νοιάζει τι κάνω εγώ; Πού ξέρεις ΕΣΥ για την ανθρωπιά μου; Επειδή πουλάς παπατζιλίκι εδώ μέσα για την 'ευαισθησία'' σου θα μιλήσεις ΕΣΥ σε ΕΜΕΝΑ για ανθρωπιά; Ασχολήθηκες ΠΡΩΤΗ. Πήρες αφορμή από την άλλη την τσατσά (που είναι βαλτή με χθεσινό προφίλ) για να πεις τη χολή σου. Ποιος σε ρώτησε; Τι είσαι εδώ; Δερβέναγας; Το πόσο μου κόβει δε θα ήθελες να ξέρεις. Άντε φάε το αυγουλάκι σου τώρα και πούλα στους χαχόλους ευαισθησία, ψευτοφεμινισμό του πρωκτού και παπατζιλίκι.
Έχεις μια αδυναμία στον πρωκτό βλέπω ...πες το μας οτι έτσι τη βρίσκεις ...εντάξει δε μας πειράζει που είσαι gay βρε. Μας πειράζει που είσαι μισογύνης , ανεγκέφαλος , κομπλεξικός που ειρωνεύεται , το παίζει ξερόλας , βρίζει και απειλεί. Και θα ασχολούμαι μαζί σου όποτε θέλω φαφλατά τιποτένιε ...ξεφτυλισμενο ανθρωπάκι. Αστεράκι μου είσαι το πιο γλυκό αστεράκι ...σε ευχαριστώ!
Προς Διογένης Κυνικός Δεν τη παλεύεις μάλλον. Ούτε από λόγια παίρνεις βασικά. Και μάντεψε; Δεν με προσέβαλλες ανθρωπάκο με αυτά που μου λες. Πληροφοριακά δεν έχω κανένα κολλητό εδώ μέσα και δεν θα μου απαγορεύσεις να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου. Επίσης μην γίνεσαι παπαγάλος και αντιγράφεις κάποια πράματα που σου είπα και μου τα αντιστρέφεις.Εν κατακλείδι: Άντε και παράτα μας που τα βάζεις με γυναίκες! ΜΗΝ ασχολείσαι άλλο μαζί μου!
τα κολλητηλίκια εσύ τα έδειξες; Μπα;;; θυμήθηκες ότι είσαι γυναίκα;;; Και αυτό τι σημαίνει;;; ότι έχεις ασυλία να προσβάλλεις και μετά να λες:''Κοιτάξτε τον, είναι κακός, είμαι γυναίκα''.Άντε κούνα τον εγκέφαλό σου και μην ασχολείσαι με μένα ποταπό υποκείμενο. Περίμενες να χύσεις τη χολή σου και να βγεις από πάνω. Μην διανοηθείς να ξανασχοληθείς με μένα ΠΟΤΕ. Σε προειδοποιώ.
''Άνθρωπέ''μου πήγαινε αλλού να δείξεις τη βαρβατίλα και τον ''αντρισμό'' σου. Οι απειλές σου όμως μακράν να απέχουν από εμένα. Και φυσικά είμαι γυναίκα και μια ωραία γυναίκα αλλά όχι για τα μούτρα σου.
Οταν ασχολείσαι με μένα, θα υποστείς αντίποινα. Και μάλιστα σκληρά. Βλέπεις βαρβατίλα γιατί αυτό σου λείπει, δε σε αδικώ. Το ότι είσαι γυναίκα δε σε καλύπτει με ασυλία.Και ευτυχώς ξεγυμνώθηκε το παπατζιλίκι της ''ευαισθησίας'' που πουλάς προς χαχόλους και τσατσοκολλητές.
Διογένη Κυνικέ δεν είναι ωραίος ο τρόπος σου κάποιες φορές. Σε κάποια πράματα που λες συμφωνώ, αλλά χάνεις το δίκιο σου με την άσχημη και προσβλητική, επιθετική συμπεριφορά. Μη ξεσπάμε σε άλλους το θυμό και τα νεύρα μας και γενικά τα απωθημένα μας. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση της και δες αν θα σου άρεσε να σου απαντούν έτσι. Φιλικά.Όσον αφορά εσένα εξομολογουμένη, να εστιάσεις στα αρνητικά κάποιου για να τον ξεπεράσεις πιο εύκολα. Μην εστιάζεις στα θετικά αν και ήταν πχ μετρημένα. Το κλειδί της εξομολόγησής σου ''Μου φερθηκε απαισια''. Να κάνεις πλύση εγκεφάλου αυτό και τα υπόλοιπα απλά διέγραψέ τα από τη κεντρική σου μνήμη. Και από την άλλη πλευρά, θα παρακαλάς για την αγάπη κάποιου; Αν δεν είναι αμοιβαίο, τι να το κάνεις βρε ψυχή; Στα ψίχουλα αγάπης που θα σου πετά θα ελπίζεις; Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται.
Δεν υπολογίζω την άποψή σου για έναν απλούστατο λόγο: αν είχες κότσια, θα έπαιρνες θέση στην απρόκλητη επίθεσης μίας πυροβολημένης. Εκεί θα σε παραδεχόμουν. Τώρα, όσα λες, ενώ ''καλύπτεις'' την ανοίκεια προσβολή μίας κρυπτόμενης από την ανωνυμία διά της σιωπής σου, αναιρούν το ''καλοπροαίρετο'' δηλητήριό σου. Απλά περίμενες ένα ξέσπασμα από κάποια για να βγάλεις τη χολή σου. Φιλικά.
Οκ. Αν εσύ συμπέρανες ότι έχω χολή, κράτα το βλακώδες συμπέρασμα για τον εαυτό σου φίλτατε. Δεν με γνωρίζεις για να το πεις αυτό. Εξάλλου δεν σε έκρινα, απλά απάντησα ως μέλος βλέποντας κάποια συμπεριφορά. Δεν σε είπαμε καμπούρη. Σου διευκρίνισα κιόλας πως σε κάποια πράματα ενώ έχεις δίκιο δεν τα εκφράζεις με ωραίο τρόπο. Η χολή θα φανεί αν υπάρχει ή όχι από τα σχόλια γενικά που γράφω. Αν δεις κάπου χολή τότε σφύρα μου κλέφτικα. Δεν είμαι επίσης δικηγόρος κανενός. Απλά τη γνώμη μου λέω χωρίς να προσβάλλω κάποιον μιας που υπάρχει ελευθερία έκφρασης λόγου.
Προφανώς και περίμενες τη χολή της κολλητής σου για να εκφράσεις άποψη. Σε ρώτησε κανένας την άποψή σου για μένα; γιατί πετάχτηκες σαν αέριο του πρωκτού; Αλήθεια, εσύ που έγραψες κατεβατό για μένα, με ξέρεις;;;;;;;;; Από πού με έμαθες;;;;Λοιπόν, κράτα τη χολή σου, και κοίτα την καμπούρα σου. Και μη θυμάσαι επιλεκτικά την ελευθερία έκφρασης λόγου. Και σου συνιστώ να μην ασχολείσαι με την πάρτη μου. Άντε με την επιλεκτική ευαισθησία και τα καραγκιοζιλίκια σας όλες.
Γεια σου βρε ψυχή! :)Οκ όλα καλά! 'Ηρθα σαν αστέρι φωτεινό να φωτίσω τη κατάσταση αλλά χρειαζόμαστε ενισχύσεις. Πού είναι η νεραϊδούλα; Νεραϊδούλα night black fairy πού είσαι;Help!!!! χαχαχα
Ξέρεις, καμία φορά, οι άνθρωποι θέλουν να ''μιλήσουν'' όχι για να ακούσουν την αλήθεια, αλλά για να τους επιβεβαιώσουν ως ''ορθή'' την κάθε απίθανη επιλογή τους. Στην περίπτωσή σου, δε νομίζω πως αν μιλήσεις δε θα σε καταλάβουν. Φυσικά και όλοι θα καταλάβουν ότι είσαι για τα πανηγύρια, και αυτό ακριβώς φοβάσαι ότι θα σου πούνε.
Σε καταλβαίνω καλή μου ...αφού τα βλέπεις και τον ξέρεις γιατί τον δέχεσαι? οι περισσότεροι βλέπουν τις κοπέλες σα κρεατα κρεμασμένσ σε κρεοπωλείο. Είναι ανεγκέφαλοι και κομπλεξικοί ...δεν  αντέχουν τη σχέση γιατί δεν έχουν τίποτα να δώσουν ...κενοί εγκέφαλοι , κενές καρδιές , πουθενά δε μπορούν να σταθούν , τους καταλαβαίνουμε πια. Φταίμε και εμείς που δίνουμε αξία σε τέτοια μηδενικά ...βρες σε παρακαλώ το κουράγιο και στειλτον στο διάολο ...ξεφτύλισετον τον ηλίθιο ...να πάει να κρυφτεί πίσω στην οθονούλα του ...να το παίζει κάποιος ανώνυμα όπως κάνουν εδώ ...μόνο αυτό αξίζουν τέτοιοι ξεφτίλες ...σπανίζουν αυτοί που αξίζουν κοριτσάκι μου ...είμαστε πολλες είνα ελάχιστοι ...μη δέχεσαι όμως τους τιποτάδες άλλο.
Scroll to top icon