ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2019 | 18:37

Με αφορμη τη κοπελα

του GNTM που τα εχει φτιαξει με τον Τουρκο ηθοποιο που της ριχνει 23 χρονια.Ξερετε που εχω καταληξει?Οτι ολη αυτη η επιθυμια ο αντρας να ειναι επιτυχημενος και να εχει λεφτα και η κοπελα ας ειναι και η Μαρια της γειτονιας βασιζεται στο θεσμο της οικογενειας.Δηλαδη για να σας δωσω να καταλαβετε,μεγαλωνουμε ολοι τις κορες μας με το σκεπτικο να παντρευτουν εναν καλο αντρα και να κανουν παιδια γιατι ξερουμε οτι αν δεν το κανουμε αυτο(αν υποστηριξουμε την κοπελα να γινει επιτυχημενη και ανεξαρτητη) ή θα αργησει πολυ να παντρευτει ή δεν θα το κανει καθολου.Εγω που θελω να ειμαι κυρια του εαυτου μου δεχομαι συνεχεια αυτη την πιεση Εσυ εισαι κοπελα,πρεπει να κοιταξεις να παντρευτεις καλα ενω στον αδερφο μου λενε Εσυ εισαι αντρας κοιταξε να βγαλεις λεφτα.Οποτε προτου κατηγορησετε την οποιαδηποτε κοπελα οτι ειναι gold digger για σκεφτειτε λιγο με τι προτυπα εχετε μεγαλωσει?
14
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι σεβαστές όταν δεν εξαπατάει τους άλλους και είναι απλά απόλυτος και ξεκάθαρος εξαρχής στα θέλω του. Επίσης δεν γεννήθηκαν όλοι να κάνουν διάσημες καριέρες και να βγάλουν πολλά χρήματα. Το τι επιθυμεί κανείς για τα θέματα αποκατάστασης, διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Άλλοι παντρεύονται από συμφωνίες επειδή έχουν συμφέροντα, άλλοι από αγάπη και ας ζουν φτωχικά ή σε μια μικρομεσαία ζωή.
Ο καθενας ο,τι γουστάρει. Αν αυτη γουστάρει λεφτα, καλα εκανε. Αν η αλλη γουστάρει συναίσθημα καλα κανει. Αν εσύ γουσταρεις μυαλο, καλα κανεις. Το θεμα για μενα ειναι να μπορεις να το υποστηρίξεις αυτο που διαλέγεις. Δλδ μην τα φτιαχνεις με τον πολυ μεγαλύτερο αλλα να εχεις κ γκομενο στο κρυφό. Οχι φιλενάδα. Θες λεφτα? Καλα κανεις. Να μεινεις με τα λεφτα ομως.
Καθόλου μεμπτό απλά αν μετά την αποκαλούν την άλλη συνοδό(για να το πώ και ευγενικά) να μην δημιουργούνται ενστάσεις μετά και να αποδέχεται η γυναίκα μετά την πραγματική της ταυτότητα.
Σε αυτήν την ασυδοσία αναφερόμαστε κάποιοι εδώ μέσα. Ελευθερία για κάποιους η για κάποιες είναι να βγαίνουν με κάποιο διάσημο με λεφτά που είναι 23 χρόνια μεγαλύτερος και ο οποίος είναι και Τούρκος. Αυτό ακριβώς είναι η νέα τάξη πραγμάτων της παιδείας των Ελληνίδων γυναικών.
Και οι έλληνες άντρες έχουν πολλά κουσούρια. Και σε σημαντικό βαθμό ευθύνονται και αυτοι για την υπάρχουσα κατάσταση απλά επειδή οι γυναίκες είναι αυτές που με έλκουν, ασχολούμαι με αυτές γιατί αυτές με ενδιαφέρουν.
Ασχολούμαι με αυτες= κραζω αυτες. I ain't buying it. Πετάς ενα "κ οι αντρες εχουν κουσουρια" αλλα το αφήνεις εκει φλου. Πρόθυμα ομως γίνεσαι συγκεκριμένος με τις γυναικες.
Scroll to top icon