ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2019 | 23:14

Κάτι ελαφρύ για βράδυ!

Έχω να κάνω σχέση δύο χρόνια,όχι ότι δεν υπάρχουν κορίτσια (καλύτερη διατυπώσει: γκομενες),αλλά ποτέ δεν εψαχνα ξεπετες,είμαι ο τύπος που από πάντα έψαχνα κάτι σοβαρο (ναι,έφαγα πολλές φορές τα μούτρα μου)Υπάρχει γενικότερα κινήσει,αλλά ξενερώνω όταν πιάσω κουβέντα!Είμαι πάρα πολύ παρατηρείτικος,θα προσέξω και την παραμικρή λεπτομέρεια και την παραμικρή κινήσει,μπορεί να μην γνωριζόμαστε,να πιούμε έναν καφέ και να έχω παρατηρήσει κινήσεις,βλέμματα και φράσεις (κλειδία) που οι δικοί σου άνθρωποι φίλοι,οικογένεια,σχεσης δεν είχαν παρατηρείση,πάντα το έκανα και άθελά μου, τελευταία χρόνια το "πείρα" πρεφα!Γενικά είμαι αρκετά (θα έλεγα,και όση με γνωρίζουν το λένε : περίεργος σαν άνθρωπος)Δηλαδή μπορεί η άλλη να είναι μοντελο,και άμα δεν την κόβει διανοητικά να ξενερώσω και να την γράψω!Να μην παρεξηγηθω δεν λέω ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι όπως θα έλεγαν και στο χωριό μου "ντουβαρια",απλά το μυαλό τους συνήθως τρέχει να βρει λύση σε πραγματα που άμα κάνεις μια κουβέντα με κάποιον και ρωτησεις την γνώμη του καταλαβαίνεις ότι η επιλογές είναι λιγες,όμως για να φτάσεις εκεί πρέπει να γνωρίζεις που θέλεις να καταλήξεις..!;!;!;Αλλά δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη για κάτι τέτοιο,κοιτάμε όλοι πως θα περάσει καλά ο πισινουλης μας..!?Και αφού εφαγα το χρόνο σας,διαβάζοντας κάτι ανούσιο σχετικά!(με ορθογραφικα κατά πάσα σε πιθανότητα,διότι το τελευταίο θρανίο ήταν η καλύτερη θέση για ύπνο!Καλό σας βράδυ!Υ.σ. Να δείχνεται σε όλους το πραγματικό σας εαυτό και να μην ντρέπεστε για αυτό,ας ντρεπόνται όση δεν βράζουν μάσκα ούτε στο κρεβάτι τους!
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πολύ παρατηρητικός για να καταλάβει ότι κάποιος είναι τούβλο. Σιγά το ταλέντο που έχεις.Η μάσκα ύπνου καμιά φορά είναι απαραίτητη, μην τα ισοπεδώνουμε όλα σε παρακαλώ.
Scroll to top icon