ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2019 | 14:50

Ξέρετε τι έχω καταλάβει;

Ότι όταν οι γονείς χτυπάνε τα παιδιά τους ή τα εκφοβίζουν αντί να τους εξηγήσουν τι έκαναν λάθος και γιατί,τα παιδία δεν μαθαίνουν.Δεν μαθαίνουν να μην ξανακάνουν το ίδιο λάθος απλά μαθαίνουν να κρύβονται και να λένε ψέματα.Ειναι κάτι που τώρα το συνειδητοποιώ,τώρα που έχω γίνει μάστερ του ψέματος.Οταν οι γονείς για παράδειγμα μου εκρυβαν τα παιχνίδια για να με τιμωρήσουν όσο έλειπαν από το σπίτι εγώ τα έπαιρνα και έπαιζα και μετά τα ξαναπήγαινα πίσω χωρίς να πάρουν χαμπάρι,πάντα έλεγα ότι δεν ξέρει κάποιος δεν μπορεί να τον βλάψει.Εμενα στην εφηβεία κιόλας με έλεγχαν πολύ μου έψαχναν το κινητο,που πήγαινα με ποιον.Ενιωθα ότι δεν υπήρχε καθόλου εμπιστοσύνη.Το μόνο που έμαθα να κάνω είναι να κρύβομαι καλύτερα,μου έχει μείνει κουσουρι ακόμα σβήνω το ιστορικό από τον υπολογιστή και τα μηνύματα μήπως και τα δει κανείς.Η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σημαντικό για σβήσιμο καθώς ήμουν πάντα άτομο που δεν έκανα κάτι κακο και όταν μου έλεγχαν οι γονείς μου το κινητό νόμιζαν ότι μιλάω με αγόρια ενώ εγώ ούτε κατά διάνοια.Για μένα οι αυστηροί γονείς δεν δίνουν χώρο στα παιδιά τους να αναπνεύσουν.Κοντευω 25 και τα ίδια ακομα,έλεγχος παντού αναγκαστικά λες και ψέματα και αποκρυπτεις κάποια πράγματα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Όταν το παιδί σου γίνει 15 έλα να μας πεις εάν ψάχνεις το κινητό του ή το ιστορικό στον υπολογιστή. Εσύ δεν θα ήθελες να ξέρεις με ποιους θα βγαίνει; Τώρα εάν είσαι 25 και ακόμα σε ελέγχουν -συγνωμη- αλλά είναι δικό σου πρόβλημα. Εσύ το αφήσεις να γίνεται και να εξελίσσεται.
Scroll to top icon