ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2019 | 20:06

Θα τρελαθώ

Λοιπόν η μαμά μου μου είπε ότι θα πάει σε καφετζού και της είπα ότι εγώ δεν υπαρχει περίπτωση να πάω. Έτσι λοιπόν μου είπε τουλάχιστον να πάρει το φλυτζάνι του καφέ μου να της το δείξει. Τελοσπαντων με τα πολλά συμφώνησα και τελικά πήγε. Της είπε λοιπόν αυτή η κυρία ότι εμένα μου αρέσει να βγαίνω με πολλούς ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος και ότι έχω κακία και αλλά πολλά τέτοια. Η μαμά μου τα έχει πιστέψει αυτά και από τότε είναι καπως μαζί μου. Δηλαδή
17
 
 
 
 
σχόλια
Να την πεις να μην χαλάει τα λεφτά της σε βλακείες και ότι σε πειράζει πολύ να πιστεύει κάποια άγνωστη από το ίδιο το παιδί .Κάτσε ,μιλά της ,μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Nekie, δεν αρνήθηκα ποτε οτι εχω υπαρξει αγενής. Ομως το κανω οταν εχω κπ λογο (μπορεις να γινεις αγενής οταν εχεις λογο ή απλα να εισαι αγενής, πραγμα που είναι χειροτερο - δε λεω γενικα οτι το κανεις, σχολιασα καθαρα για εδω). Αν ηθελες να πεις απλα μια γνωμη, τοτε θα απεφευγες τους χαρακτηρισμούς. Αυτο κάνει τη διαφορα. Το ξαναλέω, ο καθενας γραφει οπως θελει ή τεσπα μπορει.
Υποκριτρια οχι αγαπη. Με την ιδια άνεση με την οποια διαφωνώ μαζι σου τωρα, με την ιδια αυτη άνεση μπορει να συμφωνήσω μαζι σου αυριο, αν συμφωνω με αυτο που λες. Αν θες να με πεις κτ τοτε πες με ειρωνα (κατα περιπτωση κ παλι).
Scroll to top icon