ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2019 | 01:19

Μπέρδεμα

Έχω γνωρίσει μια κοπέλα με την οποία θέλουμε να το παμε λίγο πιο σοβαρά για σχέση. Την κοπέλα αυτή τυχαίνει να τη γνωρίζει ένας φίλος μου από παλιά. Δε τη συμπαθεί καθόλου και υποστηρίζει ότι δεν κάνει για μένα επειδή παλιά είχε πολλούς συντρόφους (κυρίως ξεπετες). Αρχικά δε το βρίσκω κακό αυτό (όπως ένας άντρας μπορεί να πάει με πολλές γυναίκες στη ζωή του και να μην είναι κατακριτέο αυτό, έτσι μπορεί και μια γυναίκα) και επίσης με αυτή τη κοπέλα φαίνεται να τα βρίσκουμε γενικά. Ωστόσο νιώθω απίστευτη πίεση από τον φίλο μου και πλέον απ' όλη τη παρέα μου να την χωρίσω και ώρες ώρες νιώθω σα να με βάζουν στη διαδικασία να επιλέξω ή αυτούς ή την κοπέλα. Η κοπέλα δε ξέρει τίποτα για όλα αυτά Έχω τρελαθεί τον τελευταίο καιρό. Τι μου προτείνετε να κάνω;
10
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι έχουν κάποιο παρελθόν, είτε είχαν πολλούς συντρόφους είτε είχαν ένα σύντροφο. Το ότι παρεμβαίνει συνεχώς ο φίλος σου στη προσωπική σου ζωή, σημαίνει ή ότι προσπαθεί με καλές προθέσεις να σε αποτρέψει από μία τέτοια επιλογή για το καλό σου ( μήπως σου κάνει τα ίδια η γυναίκα αυτή και πληγωθείς) ή όντως ζηλεύει για κάτι. Εν ολίγοις, είτε είναι καλοπροαίρετος ή το αντίθετο. Αν αυτή η γυναίκα σε αγαπά δεν θα επαναλάβει το παρελθόν της γιατί θα έχει εσένα που θα τη γεμίζεις αληθινά.
Ο "φίλος" και η παρέα τι ζόρι τραβάνε τελικά; Για ρώτα τους με την ίδια επιμονή που σου λένε ότι δεν κάνει για σένα. Και επειδή μάλλον θα καταλήξετε στην αόριστη απάντηση "εμείς για το καλό σου το λέμε", χωρίς να σου πουν ποιο είναι πια το κακό που έχει κάνει, προφανώς γιατί δεν υπάρχει ουσιαστικά κάποιο κακό ή σε κάποιον απ' όλους δεν έκατσε η κοπέλα, ευχαρίστησε τους και πες τους να βγάλουν τον σκασμό αν θεωρούν τους εαυτούς τους καλούς φίλους και όχι παρεμβατικούς κουτσομπόληδες.
Λες ότι δεν σε πειράζει αυτά που έχεις ακούσει ,αλλά μήπως σε πειράζουν κατά βαθος;Διαφορετικά δεν θα ήσουν διχασμένος .Καλύτερα να μην προχωρήσεις σοβαρά με την κοπέλα ,δώσε χρόνο στη σχέση σας ,να δεις και εσύ προς τα πού γέρνεις .
Είμαι από τους υποστηρικτές της άποψης ότι η επιλογή συντρόφου γίνεται βάσει όχι μόνον των επιθυμιών μας αλλά και της βούλησης της "παρέας"η οποία μάλιστα έχει καταλυτικό ρόλο.Θα στο πω αλλιώς: και μόνο που το σκέφτεσαι, επειδή στο είπε η "παρέα", άφησέ την. Δεν της αξίζεις.
Να βάλεις όρια. Σου είπαν την άποψη τους, οκ, δεκτό αλλά κι εσύ φαντάζομαι ότι τους έχεις πει ότι παρόλο που γνωρίζεις αυτά τα πράγματα για το παρελθόν της, δεν σε επηρεάζουν αρνητικά και θα συνεχίσεις μαζί της. Από κει και πέρα γιατί τους επιτρέπεις να επιμένουν; Εσύ έχεις σχέση μαζί της, όχι αυτοί. Χρειάζεται την επόμενη φορά που θα σου πουν κάτι για την κοπέλα σου, να τους το κόψεις! Προστάτεψε τη σχέση σου!
Scroll to top icon