ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2019 | 01:42

Ό,τι χειρότερο.

Το χειρότερο που μπορεί να πει ένας άντρας σε παρέα που βρίσκονται και ελεύθερες, είναι ότι από τότε που συνάντησε τη γυναίκα του τις διέγραψε όλες τις πρώην και δεν θυμάται καμία πλέον. Δεν καταλαβαίνω τι τις νοιάζει αλλά μερικές όταν ακούνε τέτοια κάτι παθαίνουν. Αυτός ο φίλος είναι τέρμα καψούρης με τη γυναίκα του και το λέει συχνά αυτό, "πριν από την Χρύσα το τίποτε" έχει χτυπήσει και τατουάζ το όνομά της όταν κλείσανε δέκα χρόνια μαζί. Η μια του είπε ότι το λέει για να κολακέψει την Χρύσα ενώ αυτή δεν ήταν εκεί, ότι νάναι. Άλλες λένε ότι είναι μισογύνης και θα έπρεπε να θυμάται με σεβασμό τις πρώην και ότι δεν μπορεί να μη θυμάται καμία. Του είπα να μην το ξαναπεί ποτέ εκτός και αν είναι μαζί του η Χρύσα αλλιώς ενοχλούνται οι κοπέλες και το δείχνουν. Αν είναι εκεί η Χρύσα τουλάχιστον δε μιλάνε.
6
 
 
 
 
σχόλια
Σκάνε απο την ζήλια τους οι κοπελίτσες που ένας άντρας αγαπάει τόσο πολύ την γυναίκα του, ενώ αυτές δεν έχουν βρει κανέναν που να της αγαπάει έτσι. Φυσικά και είναι πολύ όμορφο να λέει ένας άντρας ότι πριν γνωρίσει την γυναίκα του , δεν είχε γνωρίσει καμία που να αξίζει , ή ότι όλες όσες είχε γνωρίσει, δεν την φτάνουν ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι. Δεν υπάρχει πιο όμορφη κουβέντα που μπορεί να πει ένας άντρας, αλλά ακόμα και αυτό σας πειράζει μερικές, γιατί ζηλεύετε.
Υπαρχουμε ανθρωποι που απλα δε θυμομαστε τα πριν.οχι απο κακια.οταν ειμαστε καπου (εννοω σοβαρα) ειμαστε τοσο εκει που πραγματικα δεν μπορεις να ανακαλεσεις κατι περα απο ονοματα/διαρκεια κτλ δλδ τα βασικα.ειναι σαν μηχανισμος πιστευω.Στις δε περιπτωσεις που εισαι πολλα χρονια καπου η εχεις παιδια η ζεις πολλα διαφορετικα κ μεγαλα σαν τι να θυμασαι απο πριν??πχ πριν 10 χρονια?
και που ξέρεις εσύ ότι είχε μακροχρόνιες σχέσεις και που ξέρεις πως του φέρθηκαν αυτή / αυτές που είχε πριν και τι σόι γυναίκες ήταν και που ξέρεις τι είδους σχέσεις είχε πριν. . Δεν τα ξέρεις όλα αυτά.
Scroll to top icon