ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2019 | 16:57

ΦΟΒΑΜΑΙ..

Θα ξεκινήσω με τη δήλωση ότι είμαι γκέι γυναίκα. Οι τελευταίες δύο σχέσεις που έκανα ήταν πολύ σύντομες, η πρώτη αδιάφορη και η τελευταία κακοποιητική. Με εκμεταλλεύτηκε συναισθηματικά και οικονομικά.Επίσης να σας πω ότι έχω βάλει αρκετά κιλά και ξεκινάω δίαιτα με διαιτολόγο. Ο λόγος που γράφω είναι ότι φοβάμαι ότι θα μείνω μόνη μου. Δεν έχω μεγάλο lgbtq κύκλο και όσες γνωριμίες έχω κάνει είναι μέσα από αγγελίες από διάφορα site. Τελευταία δεν μου απαντούν σε όσες στέλνω. Είπα στον εαυτό μου να ηρεμήσει,να χάσει τα κιλάκια του, να περιποιηθεί παραπάνω και μετά το ξαναψάχνω. Να τονίσω ότι είμαι πλέον 40 και δεν βγαίνω σε γκέι club. Και γιατί δεν μου αρέσει ο χορός και γιατί εκεί συχνάζουν κυρίως πιτσιρίκια.Καμια ιδέα για το πώς μπορώ να γνωρίσω κόσμο και να μην με παίρνει από κάτω?
9
 
 
 
 
σχόλια
Η μοναξιά μας φοβίζει όλους καθως μεγαλώνουμε.. μην νομιζεις ομως και αυτοι που "επενδυσαν" σε κατι σίγουρο το πετυχαν.. και μονος σε ενα γαμο μπορει να νιώθεις. Και μονος μεσα σε οικογένεια και παιδια και γενικά σε μια φανομενική τελεια ζωή.. καλη δυναμη με τα κιλά. Ολα καλά θα πάνε. Τα καλύτερα ερχονται καπου κει που δεν τα κηνυγάμε.
Θα πας στο γυμναστήριο τις γειτονίας σου. Με διατροφή μόνο δεν θα δεις αποτελέσματα. Μπορείς να βρεις ακόμα με 48€. Επίσης καλό είναι να δώσεις και καμία ευκαιρία σε κανένα άντρα απλά εκεί πρέπει να έχεις καθαρά γυναικεία συμπεριφορά σε πολλά πράγματα.
Στα κιλά που είμαι τώρα δεν μπορώ να κανω γυμναστικη. Πρέπει πρώτα να χάσω μερικά. Όσο για το άλλο,τι να πω..Γιατί σας δυσκολεύει τόσο εσάς τις άντρες να καταλάβετε ότι δεν μας ενδιαφέρει το αντρικό φύλο; πραγματικά με έκανε έξαλλη αυτό το κομμάτι! Να ρίξω καμία μάτια γιατι;Για να μην μείνω μόνη;
1)Θα σου πώ το λέω για καθαρά πράκτικούς λόγους. Είναι πολύ πιο εύκολο σε ένα τεράστιο δείγμα που είναι οι άντρες να βρείς αυτό που θέλεις, σε αντίθεση με το δείγμα των ομοφυλόφιλων γυναικών που είναι πολύ μικρό που αυτό απο μόνο του οδηγεί σε πολλούς κινδύνους.Δεν είναι μόνο το αριθμητικό είναι και αυτό που είπες που να την βρώ, έξω είναι πολύ δύσκολο να μπείς σε αυτή την διαδικασία. Για αυτό το είπα, επειδή συνήθως δεν υπάρχει απολυτότητα, δηλαδή είναι δύσκολο κάποιος να είναι 100% ομοφυλόφιλος,δηλαδή αν σου την έπεφτε ο μπράντ πίτ θα έλεγες όχι;;Σαν πιθανή εναλλακτική το είπα μήπως έβαζες και αυτό στο μυαλό σου.2)Για να χάσεις κιλά σε βάθος χρόνου πρέπει να αλλάξεις όλο τον τρόπο ζωής σου. Και αυτό αφορά την μόνιμη διατροφή σου ή οποία δεν θα έχει ημερομηνία λήξεως και το μόνιμο πρόγραμμα γυμναστικής που ούτε και αυτό θα έχει ημερομηνία λήξεως. Θα γίνουν τρόπος ζωής. Οι περισσότεροι ξεκινάνε διαίτα χάνουν 5-6 κιλά μετά αρχίζουν και κολλάνε και έπειτα σπάνε την δίαιτα και οδηγούνται μετά να βάζουν και παραπάνω απο τα κιλά που έχασαν. Αν ξεκινήσεις και γυμναστική μαζί με διατροφή θα επιταχύνεις πολύ την διαδικασία μείωσης κιλών.Και γυμναστική για αρχή εννοώ και περπάτημα. Το βάρος μας είναι αποτέλεσμα πάρα πολλών επιλογών για πολύ καιρό. Εγώ προσωπικά γυμνάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής μου με ένα μικρό διάλλειμα λόγω στρατού. Ένα βίντεο που μου αρέσει πάρα πολύ είναι αυτό εδώ μην το θεωρήσεις υπερβολή.https://www.youtube.com/watch?v=V4x78tesdpM
Geo, να υποθέσω ότι στους γκέι άνδρες που αντιμετωπίζουν κάποια θέματα με σχέσεις και κοινωνικοποίηση με σχετικά άτομα δεν τους προτείνεις να "δώσουν ευκαιρία" στις γυναίκες γιατί θα μειώνεται το pool των διαθέσημων γυναικών (για σένα). Τον Μπραντ Πητ, αν σου την πέσει όμως, γιατί να μην του κάτσεις εσύ; :-)
Δεν είναι το ίδιο. Αν ο άντρας πάει με άλλον άντρα αλλάζει τελείως η φυσιολογία του. Αντίθετα άν μια γυναίκα πάει με μία άλλη δεν έχουμε κάποια διαφορά.
Έλεος. That doesn't even make sense, dude....Μήπως, εκτός των άλλων, δεν χρησιμοποιείς την λέξη "φυσιολογία" ορθά; Λέω γω τώρα:http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=φυσιολογία&dq=Καιhttps://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.eef.edu.gr/media/2196/e_f00020.pdf&ved=2ahUKEwjt3bzIi9HkAhVCyaYKHTiGAkoQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw25Uj0JYzbsmAiV9SWRR-7_Και μετά την καμενιά, πίσω στο swing.
Scroll to top icon