ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2019 | 18:14

Κακία μαμά

Σήμερα φώναζα πάρα πολύ στο παιδί μου 10χρ. Να διαβάσει κ να κάνει μια εργασία για το σχολείο. Τώρα νοιώθω τύψεις. Τον πήγα για μπάσκετ τώρα να ηρεμήσουμε κ να διαβάσουμε μετά θρησκευτικά που μας έμειναν αλλά εγώ νοιώθω σαν την κακία μητριά της Χιονάτης.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ενταξει,δεν εισαι η μονη .Χιλιαδες μαμαδες κανουν το ιδιο σε ολο το κοσμο.Απλα οσο μπορεις να του μιλας ωριμα χωρις υστεριες και να του εξηγεις .Δεν τραυματιζεις το παιδι σου ψυχολογικα επειδη το πιεζεις να διαβασετε τα μαθηματα του σχολειου.Τα περισσοτερα 10 χρονα μετα το σχολειο δεν θελουν να ανοιξουν βιβλιο ,ή θα αποβλακωθουν με το ιντερνετ και την τηλεοραση ή θα παιζουν με τις ωρες βιντεοπαιχνιδια,μη νομιζεις οτι μονο το δικο σου παιδι δεν θελει να διαβασει .Μη σου πω οτι ενα στα δεκα παιδια κανει τα μαθηματα του μονο του χωρις βοηθεια και χωρις να τον πιεζουν οι γονεις .
Συμφωνω με τη shotgun... ολοι οι γονεις βγαινουν εκτος εαυτου καποια στιγμη... Ανθρωπινο ειναι... Ομως το "να διαβασουμε" και το "μας εμειναν" δε μου πολυαρεσει... Δε θα πρεπε ενα δεκαχρονο παιδι να εχει καταλαβει πως το διαβασμα ειναι δικη του υποθεση και καθηκον και οχι "δικο σας"; Αλλο να ξερει πως μπορει να ζητησει βοηθεια και αλλο να περιμενει πως θα τα κανετε ολα παρεα...
Να ξερεις οτι κανεις το σωστο.Μπορει καμια φορα να υπερβαινεις τα ορια αλλα δεν εισαι σαν τις αλλες που αφηνουν τα παιδια τους να κανουν οτι θελουν χωρις διαβασμα και εχουν και τις απαιτησεις να τους φερνουν και καλους βαθμους.Αμα δεν υπαρχει μια ωθηση απο το σπιτι δεν γινεται δουλεια.
Δεν είσαι κακή μαμά, είσαι άνθρωπος κι έφτασες τα όρια σου. Πάρε μια αγκαλιά το παιδάκι σου, ζήτα του συγνώμη και την επόμενη φορά που θα σου έρθει να φωνάξεις, θυμήσου πως ένιωσες σήμερα. Άλλωστε τα παιδάκια δεν κρατούν κακία. ΥΓ: Το μαλωμα το έχει ήδη ξεχάσει. Το μπάσκετ όμως θα το θυμάται.
τα χειρότερα πράγματα προς τα παιδιά γίνονται αθόρυβα και χωρίς φωνέςμεταξύ αυτών και το "παρκάρισμα" του παιδιού με ένα κινητό ή μπροστά στην τηλεόρασηδέν είσαι ρομπότ είναι άνθρωπος και όταν καταλαβαίνεις τα "λάθη" σου γίνεσαι ακόμη καλύτερη.να είσαστε καλά και χαρούμενοι !
Scroll to top icon