ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2019 | 00:00

Εγώ και εγώ

Είμαι ο μοναδικη που περνάει καλυτερα μόνη με τον εαυτό της; Προτιμώ να μη βγαίνω με φίλους τα σαββατοκύριακα, νιώθω ότι χάνω τόσο χρόνο απο τον εαυτό μου! Προτιμώ να βλέπω μόνη ταινίες, παραστάσεις , να ακούω μουσικη κλπ γιατί νιώθω πως κανείς δεν εκτιμάει τα διαμάντια που μου αρέσουν! Δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα γούστα μου, γιατί υποβιβάζονται από τους γύρω μου! Κανείς από τον περίγυρο μου δεν ενδιαφέρεται για τις επιλογές και τα γούστα μου! Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά έχω το δικαίωμα να περνάω καλύτερα με τον εαυτό μου και ας είμαι 18! Δεν μου αρέσουν τα κλαμπ, δεν μου αρέσει η μουσική που ακούγεται παντού, δεν μου αρέσει η πολυκοσμία και δεν μου αρέσει να σπαταλώ τον λίγο χρόνο της καθημερινότητας μου σε πράγματα που δεν μου αρέσουν! Είναι έγκλημα να σπαταλάς την μοναδική ελεύθερη μέρα σου πηγαίνοντας στον κινηματογράφο για να δεις θρίλερ( γιατί σε κανέναν δεν αρέσουν τα κοινωνικά και τα δραματα) ,να ακούς κουτσομπολια για κάθε πλάσμα με πόδια σε αυτήν τη γη και να κρινεσαι για το τι φορεσες,πως είναι το μαλλί σου, το βάψιμο σου, το σώμα σου! Εεε λοιπόν αν κανείς δεν εκτιμά το Κράμερ εναντίον Κράμερ επειδή είναι ταινία χρόνων καθόλου δεν με πειράζει! Θα την βλέπω και θα κλαίω μόνη μου έχοντας δεθεί με κάθε χαρακτήρα!
9
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι το "τρένο" των γνωριμιών σε τέτοια ηλικία αν το χάσεις, μετά πολύ δύσκολα κάνεις παρέες και φίλους. Πολλές φορές είμαστε τόσο επιλεκτικοί σε τόσο νεαρές ηλικίες με τις παρέες μας, σε σημείο που αν δεν μοιραζόμαστε ίδιο γούστο στο ντύσιμο ή στις ταινίες να τα χαλάμε· μα αν ρωτήσεις ανθρώπους σε μεγαλύτερη ηλικία που νιώθουν μόνοι, θα έδιναν το παν έστω να έχουν κάποιον στον οποίο να μιλήσουν, χωρίς να έχει σημασία το αν στους συνομιλητές τους αρέσουν τα κλαμπ ή η πανκ ροκ μουσική. Στην τελική, οι παρέες είναι για να σε βγάζουν λίγο εκτός της ζώνης ανέσεώς σου, να σου προσφέρουν μια διαφορετική οπτική και να βιώσουν κι εκείνοι κάτι το διαφορετικό μαζί σου.Ο κόσμος εκεί έξω δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζεις. Είναι αξιοθαύμαστο που έχεις τη δική σου ταυτότητα και ξέρεις τι δεν θέλεις από τον περίγυρό σου, όμως κάπου έχω την αίσθηση ότι αυτοπροσδιορίζεσαι μέσω της αρνητικής εικόνας που έχεις κατασκευάσει για τον κόσμο εκεί έξω: στο στυλ "ο κόσμος εκεί έξω κουτσομπολεύει και κρίνει μόνο με βάση την εμφάνιση, οπότε εγώ αρνούμαι να βγω και να φαίνομαι" ή "τα ενδιαφέροντα του κόσμου γύρω μου είναι τόσο χαζά, ας είμαι εγώ η παράξενη και περιθωριακή μεν, κλάσης ανώτερη δε." Μην μπερδεύεις τις πλατιές μάζες με τους ανθρώπους και θα βρεις κι εσύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες να ταιριάξεις.
εγω θελω δε θελω έγινα αυτο που λες γιατι δε εχω επιλογη ...................... σπιτι ολη μερα ε κατι βρισκεις να κανεις να σε κουλαρει χαχαχα pc tv μουσική καλο φαγητό άραγμα κι ολα οκ ..................... αν δε σε πρήζει κι η μάνα με τα τρελά της όλα οκ .................
Άμα εσένα δεν σε ενοχλεί και τη βρίσκεις, οι άλλες απόψεις περισσεύουν. Έχεις επίσης το δικαίωμα όταν βαρεθείς την τόση παρέα με τον εαυτό σου, να αποζητησεις και μια φίλη, κάποιον τελοσπαντων, δεν ξέρω πόσο εύκολα θα τον βρεις διαθέσιμο, αλλά για την ώρα αφού νιώθεις έτσι, δεν μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς.
Scroll to top icon