ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2019 | 17:16

Μεγάλο δίλημμα....

Τους τελευταίους μήνες γνώρισα μέσω κάποιων μαθημάτων που έκανα για την σχολή μου μια κοπέλα η οποία με έχει τρελάνει.Μεχρι στιγμής δεν της έχω πει βέβαια ότι νιώθω πράγματα για αυτήν...της έχω πει όμως ότι είμαι ομοφυλόφιλη και αντέδρασε πολύ καλα.Το ζήτημα είναι ότι από την μια θέλω να της πω αυτά που νιώθω,αλλά από την άλλη κάνουμε καλη παρέα,και καθώς δεν έχω και πολλούς φίλους δεν θα ήθελα να χάσω επαφές μαζί της...Μόλις την είδε μια άλλη φίλη μου,μου είπε πως η κοπέλα σίγουρα είναι και αυτή λεσβία και πως αξίζει να δοκιμάσω.Η αλήθεια είναι πως το στυλακι της δεν με πείθει πως είναι στρειτ...Αν όμως κάνω λάθος και την χάσω γενικώς;Εκείνη από πλευράς της φαίνεται σαν να μου δίνει κάποια δείγματα,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν με θέλει ή αν απλώς είναι ευγενική/καλη μαζί μου,καθώς σαν άτομο φαίνεται ιδιαίτερα κοινωνική και διαχυτική....πχ μου εκανε κοπλιμεντα για την εμφάνιση μου,μου είπε να έρθει μαζί μου σε έναν γιατρο για ένα θέμα υγείας που είχα,με αγκαλιάζει με αρκετή ζέση όταν με βλέπει παρότι δεν έχουμε και τόσο μεγάλη οικειότητα.... είμαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα...Την θέλω σαν τρελή,αλλά είναι πολύ καλό τυπακι και δεν θέλω να χαθούμε,ακόμα και ως φίλες!
1
 
 
 
 
σχόλια
Η γνώμη μου είναι να περιμένεις λίγο ακόμα. Να δεις πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Εξάλλου αν της άρεσεις όντως εφόσον ξέρει ότι είσαι ομοφυλόφιλη θα σου εκδηλωθεί εκείνη. Όσο για την φιλη σου που σου είπε ότι είναι σίγουρα λεσβία η άλλη κοπέλα. Ποσο καλή φιλη σου είναι ;;;;;;;;!
Scroll to top icon