ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2019 | 17:54

Δουλειά

Μένω επαρχεία και έχω πρόταση για δουλειά Αθήνα 1000€ το μήνα περίπου. Συμφέρει να πάω ή θα τα χαλάω όλα τα λεφτα αν νοικιάσω σπιτι (γκαρσονιερα), έξοδα φαγητού κλπ..? Ή να μείνω κοντά στο σπίτι μου με μια δουλειά 300€ το μήνα?
8
 
 
 
 
σχόλια
Πλακώσανε στην Αθήνα οι φαντασμένοι επαρχιώτες και καλά θα βρούνε δουλειά και θα πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα.Έχει δει κανένας που έχουν φτάσει τα ενοίκια;Έχει δε κανένας την κατάσταση στους δρόμους που κάθε 2 μέτρα έχει λακούβα;Έχει δει κανείς τους λογαριασμούς και τα έξοδα που έχουνε φτάσει στο Θεό;Και που να πας και τι να κάνεις στην Αθήνα;Το Καλοκαίρι θα πας παραλία μαζί με άλλους 1.000.000 νοματέους;Το Χειμώνα θα αράξεις στην καφετέρια ή στους 4 τοίχους με ταινίες και πίτσα;Αυτό θέλετε από τη ζωή σας;Ή πιστεύετε θα βάλετε χρήματα στην άκρη και θα γυρίσετε στο χωριό σας με BMW και MERCEDES?Πάρτε το απόφαση.Δε χρειάζεστε την Αθήνα και ούτε αυτή σας χρειάζεται.Να κάτσεις στ'αυγά σου και όπως έψαξες δουλειά στην Αθήνα να ψάξεις δουλειά με πιο πολλά λεφτά κοντά στο σπίτι σου.Έτσι κι αλλιώς η ΕΛΣΤΑΤ αναφέρει πως ο νομος Αττικής έχει το δεύτερο μεγαλ
Με 1000 θα βγαίνεις το μήνα. Αλλά ως εκεί. Μην περιμένεις να βάζεις κάτι στην άκρη. Θα έλεγα κοίτα ποια δουλειά έχει τις περισσότερες προοπτικές ανελιξης, ποια θα σου δώσει αυτά που χρειάζεσαι για να κάνεις το επόμενο βήμα.
1000 ευρώ είναι γενικά καλά. Αλλά υπολόγισε και σε ποια περιοχή θα μένεις και πού θα δουλεύεις, όπως και τι ποιότητα ζωής θα έχεις γενικότερα εκεί που ζεις.
Ένα απλό τριαρι στην Αθήνα νοικιάζεται κανένα 400. Σίγουρα ένα πιο μικρό σπιτάκι στα 40-60 τμ θα μπορείς να το βρεις περίπου στα 250-300 ευρώ. Ρεύμα κανένα 50αρι το μήνα.ιντερνετ-τηλεφωνο-νερο κανένα 25αρι τον μήνα. Τροφή κανένα 250αρι τον μήνα περίπου 8,5 ευρώ την ημέρα αν τρως μόνο σπίτι. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να βρεις κανένα συγγενή να σε φιλοξενησει που μειώνονται αρκετά τα έξοδα η βρεις και κανένα άντρα να σε πάρει σπίτι του.
Εντ μεταξύ έγραφες "τον" και μπερδεύτηκα αλλά ξαναδιαβάζοντας την εξομολόγηση όντως δεν διευκρινίζεται αν είναι άντρας ή γυναίκα. Για κάποιο λόγο θεώρησα a priori ότι μιλάω με γυναίκα.
Scroll to top icon