ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2019 | 01:26

Νεοέλληνες

Με αυτή την προσφορά που υπήρχε στην αλυσίδα γυμναστηρίων πήγα και εγώ να ρίξω μια ματιά να δώ τι παίζει. Πήγα κατα τις 7:30 το απόγευμα και γινόταν πανικός. Έκανα μια βόλτα μέσα. Απο την πολυκοσμία η αίσθηση του ιδρώτα ήταν αποπνικτική , ό ένας γυμναζόταν πάνω στον άλλο. Εντωμεταξύ να έχει πάει κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί απο 15 χρονα που δεν έχουν ιδέα τι κάνουν και που βρίσκονται εώς κάτι γέροι που παίρνουν μάτι οτιδήποτε θηλυκό κινείται. Προφανώς κάποιοι ποντάρουν ότι με το καιρό η κίνηση θα σπάσει και ότι θα είναι πιο ανθρώπινη η διαδικασία ή ότι θα έρχονται άλλες ωρές απο τα απογεύματα που γεμίζει, αλλά παρατηρούσα κάποια πράγματα που δεν θέλω να γράψω τώρα που μόνο χώρα επι παρακμή θυμίζουν.
7
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα να πληρώσεις λίγο παραπάνω και να κάνεις την προπόνηση σου ήσυχα και ήρεμα ,παρά να περιμένεις ένα 20 λεπτό σε κάθε μηχάνημα .Από το περίμενε,περιμενε στο τέλος βαριέσαι και ούτε για γυμναστική δεν έχεις όρεξη .
Δεν ασχολούμαι με ομάδες.Οι περισσότερες πόλεις της Ελλάδας χαβούζες είναι.Χτίστηκαν για το κέρδος των λίγων που διέθεταν τα φράγκα την εποχή της ανοικοδόμησης.Και οι άλλοι σαν τα πρόβατα το ανέχτηκαν και πολλές φορές συνέβαλαν σε αυτό χάλι.Απλά η Αθήνα είναι ο πάτος της παρακμής της νεοελληνικής κοινωνίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon