ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2019 | 15:07

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Αρχικά Γεια σας!.. Δεν αντέχω άλλο θελω να γίνω τέλεια! Παρόλο που δεν μου φαίνεται είμαι μες τις ανασφάλειες ,πολλές με λένε πως ειμαι κ ψωναρα η ακόμη ότι έχω καβαλήσει το καλάμι και όλο υπερηφανευομαι κάτι το οποίο δεν ισχύει. Εγώ αντιθέτως θέλω να αλλάξω, δεν λέω πως είμαι χάλια αλλά δεν είμαι τέλεια! Είμαι ξανθιά ψηλή λεπτη με μέτριο στήθος αλλά θέλω μεγαλύτερο, θέλω να ανόρθωσω ελαφρά την μύτη μου και να φουσκώσω τα χείλη μου ....Αν τα κάνω αυτά θεωρώ θα είμαι τέλεια από την άλλη όμως λέω πως είμαι υπέρ της φυσικής ομορφιάς..Δεν ξέρω τι θέλω... Η αλήθεια είναι πως ποτέ κανείς δεν μου είπε αρνητικό σχόλιο αντιθέτως συνέχεια όταν βγαίνω ακούω χιλιάδες σχόλια και κόρνες και τραβάω βλέμματα , αλλά νομίζω πως αυτα τα κάνουν σε κάθε κοπέλα οι άντρες οπότε δεν το παίρνω πάνω μου, η ακόμη και όταν πολλοί με κοιτάνε το βρίσκω λογικό αφού φοράω τα ανοιχτά ντεκολτέ τα μίνι και τα δωδεκαποντα. Πιστεύω πως αν καθίσουν να με παρατηρήσουνε πολύ δεν θα τους εντυπωσιάσω τόσο , από μακριά χαίρω πολύ όλοι ωραίοι φαινόμαστε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα και με τις σχέσεις! Μέχρι στιγμής δεν είχα μακροχρόνια σχέση, όλες ήταν ξεκάθαρα για το σεξ. Να μην μιλήσω για τα onestandnight. Μήπως αν γίνω τέλεια θα με θέλουνε πιο πολύ και για σχέση? Λέω μήπως βλακείες? ?
33
 
 
 
 
σχόλια
Τα φουσκωμενα χειλη δεν ειναι κινηση προς την τελειοτητα αλλά κινηση προς την ασχημια. ΔΕΝ αρεσουν στους αντρες. ΜΗΝ το κανεις, θα ΧΑΛΑΣΕΙΣ το προσωπο σου.
Ξεκινάω λάθος? Για την τελειότητα λες? Ναι η αλήθεια είναι πως όντως δεν υπάρχει τλειοτητα στην ομορφιά λάθος λέξη χρησιμοποίησα... Αλλά εκείνη την στιγμή που το έγραψα δεν το σκέφτηκα τόσο ...Αυτο δεν εννοείς?
Έχει τύχει να ερωτευτώ άντρα για το μυαλό του, για τον χαρακτήρα και τις γνώσεις του. Όλα αυτά του προσέδιδαν μια γοητεία αλλιώτικη. Έχει τύχει επίσης να γνωρίσω ωραίους άντρες αλλά το μόνο που είχαν ήταν η ομορφιά τους. Ήταν τόσο «κενοί». Ιφ γιου νοου γουατ αι μιν
Επειδή κανένας δεν μπορεί να είναι τέλειος εγώ λέω να κάνεις ότι γουστάρεις, φούσκωσε τα όλα, με τρόμπα με δε ξέρω τι, βάλε σιλικόνες, βάλε ότι βρεις μπροστά σου, δωστά όλα ρε παιδί μου, κανένα έλεος... μπροστά μου μόνο μη βρεθείς, και ειδικά το βράδυ.
Υπάρχουν πόσα δισεκατομμύρια κοπέλες σε αυτό το κόσμο, σίγουρα πολλές από αυτές είναι κούκλες εκ του φυσικού τους, γιατί να καταλήξω με μια πλαστική!?
Ναι ρε συ όμως σύμφωνα με τα τωρινά πρότυπα για να εισια τελεια πρέπει να έχεις όλο το το πακέτο.. Κάτι που είναι δύσκολο να το έχεις από φυσικού σου ....
Κορίτσι μου αν βάλεις κάτω να συγκρίνεις τον εαυτό σου με όλες τις κούκλες που υπάρχουν στο κόσμο, θα καταλήξεις με ψυχοφαρμακα, αποδεξου τον εαυτό σου όπως είναι και προχωρά παρακάτω, η εμφάνιση ειναι παροδική, κοίταξε και λίγο το μέσα σου, αλλιώς και στα πενήντα σου, παιδαρελια θα ψάχνεις για να πηδηχτεις, σου είπε κανένας ότι οι πραγματικοί άντρες κοιτάνε μόνο την εμφάνιση και τίποτα άλλο?
αν κάνεις αυτά που λες θα γίνεις σαν φουσκωτή σαμπρέλα. Αγάπησε τον εαυτό σου όπως είναι.Προφανώς όταν ντύνεσαι προκλητικά κτλπ διαφημίζεις το σώμα σου και μόνο, άρα είναι λογικό να προσελκύσεις αντίστοιχα κάποιον που θέλει αυτό που βλέπει μόνο.. αν επενδύσεις περισσότερο εκεί, θα σε θέλουν περισσότερο μόνο γι 'αυτό. Αν με πιάνεις. μαλλον οχι.. αλλα κλάιν.
Συμφωνώ με αυτά που λες.... Μπορεί να φταίει και αυτό που δεν είχα σοβαρές σχέσεις. Αλλά τι να κάνω? Έτσι ειναι το στυλ μου, μέχρι και στην σχολή με τακούνι πάω... Μάλλον πρέπει να αλλάξω...
για να κάνεις σοβαρή σχέση δεν μετράει μόνο η εμφάνιση πρέπει να σου αρέσει ο άλλος και σαν άνθρωπος. Να στο πω και αλλιώς έχω γνωρίσει πανέμορφες κοπέλες που δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί τους για πάνω απο ένα τέταρτο.Ντύσου όπως θες δεν είναι θέμα. Δεν θα σου πει κανεις τι να βάλεις και τι όχι. Απλα πρέπει να καταλαβάινεις οτι το ντύσιμο μας δείχνει πράγματα για εμάς. Επίσης επηρεάζει το πως μας βλέπουν οι άλλοι. Πχ αν σε δουν με κουστούμι θα σου μιλήσουν στον πληθυντικό με σεβασμό. αν σε δούνε με σαγιονάρα θα σου πούνε κανε πέρα ρε μλκ.Τώρα πχ αν πας στα μπουζούκια και τα έχεις πετάξει όλα έξω. Κάποιος που θα σε δει έτσι, δεν θα σκεφτεί α μια ωραία κοπέλα να την γνωρίσω να κάνω σχέση. Θα σκεφτεί Θεέ μου τι πάτος, να την έπαιρνα στο wc. και θα σε πλησιάσει με αυτό κατά νου.τα γράφω λίγο υπερβολικά αλλά πάνω κάτω έτσι πάει το πράγμα.
Συμφώνων αυτά που λες μπορει να φταει και αυτο που δεν είχα σοβαρές σχέσεις. Αλλά τι να κάνω? Να αλλάξω το στυλ μου? Μέχρι και στην σχολή με τακούνι πάω.... Μάλλον πρέπει να να αλλάξω.....
Συμφώνων αυτά που λες μπορει να φταει και αυτο που δεν είχα σοβαρές σχέσεις. Αλλά τι να κάνω? Να αλλάξω το στυλ μου? Μέχρι και στην σχολή με τακούνι πάω.... Μάλλον πρέπει να να αλλάξω.....
Όχι κοπέλα μου, τι βλακείες, μια χαρά τα λες!Έχεις δει εσύ πουθενά γυναίκα με μέτριο στήθος, μη ανορθωμενη μύτη (!) και ξεφούσκωτα χείλη να έχει πάρει άντρας στα σοβαρά; Πόσο μάλλον να έχει σχέση;; Ποτέ και πουθενά!Μη χάνεις χρόνο, φούσκωσε ό,τι μπορείς, ανόρθωσε ό,τι ανορθωνεται και πολύ γρήγορα θα βρεις ταίρι. Εγγυημένα. Την τελειότητα την θες καλοψημενη, medium ή rear?
Μπορείς να γίνεις καλύτερη καλλιεργώντας το «μέσα σου». Είναι μια πραγματική επένδυση. Η εξωτερική ομορφιά παρέρχεται, αυτό που μπορεί παντα να ανθίζει και να παραμένει όμορφο είναι ο χαρακτήρας μας.
Σορι βρε κοπελια. Δεν μπόρεσα να συγκρατηθω πριν. Προσπάθησα αληθεια. Η wendy εννοεί να κοιτάξεις λιγο το μεσα σου. Να κοιταξεις να χτίσεις την προσωπικότητα σου. Να ξεκολλήσεις απο την εικονα στην οποια εισαι κολλημένη τωρα. Αυτο εννοεί. Συμφωνω κ γω μαζι της. Φιλια!
Το ξέρω πως ρωταω λίγο βλακείες αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείτε να κάνω προσωπικότητα.. Να διαβάζω βιβλία? Να μην ασχολούμαι με την εμφάνιση και να ασχολούμαι με τι? Δεν μπορώ να καταλάβω :/
Περα απο την εμφανιση καλο ειναι να κοιτάμε να εξελισσόμαστε κ σαν άνθρωποι. Δε μου ειναι ευκολο να σου το εξηγήσω με 2 μνμ δυστυχως, δε γινεται. Δεν εννοουμε απαραίτητα να διαβάζουμε βιβλια. Αυτο ειτε σ αρεσει ειτε οχι. Βρε αγαπουλα, δεν εχεις εναν ανθρωπο να σου εξηγήσει δυο πραγματα? Γτ εδω δε μιλαμε γτ κτ σπουδαίο, αλλα για κτ που θα πρεπε να γνωρίζεις ηδη. Δε στο λεω με κακια. Απλα απορω.
Scroll to top icon