ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2019 | 14:11

Πήγα

ταξίδι στην Ισλανδία. Τους λές καλημέρα και σου σκάνε χαμόγελα και στο τέλος γίνεστε και φίλοι.Πολύ θετικοί άνθρωποι.Εδω στην Ελλάδα λές καλημέρα και σου απαντάντε ''Άντε γαμήσου και εσύ''.
15
 
 
 
 
σχόλια
Τελικά ο εξομολογουμενος θα είναι κανένας αχωνευτος στην περιοχή του και γι αυτό τον μπινελικωνουν όλοι Η κανένας διεφθαρμένος προϊστάμενος δημόσιας υπηρεσίας
Σου έχει συμβεί καλό μου μοναχικό παιδί; Μίλησέ μου.Άστην μοναξιά, άλλο πονεμένο κεφάλαιο. Εδώ άλλοι γράφουν θα πάνε για γλώσσες και γυμναστήριο ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ. Βρισκόμαστε σε νηπιακό στάδιο υπάρχει πρόβλημα.
Την απορία μου την δική μου θα την λύσει ποτέ κανείς; Έχω δικούς ανθρώπους στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη επαρχία.. Ποτέ όλα τα χρόνια δεν μου είπε κανένας κάτι τέτοιο, και ούτε και η ίδια το έχω ζήσει στην Ελλάδα. Καϋμό το έχω να πω "καλημέρα" και να με διαολοστείλουν. Ή να το πάθει ο Θείος μου, ο ξάδερφός μου, η φίλη μου, οι γονείς μου. Υπάρχουν ειδικές περιοχές που συμβαίνουν αυτά; Έχει κάτι περίεργο ο κύκλος σας; Μήπως εσείς οι ίδιοι; Κανείς δεν ξέρει.
Μήπως "φταίμε" εμείς;; Δηλαδή μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι, ας μην τους στείλω να κάνουν σεξ, θα έχουμε παρατράγουδα δεν είναι καλή ιδέα. Τι να πω, απίστευτος ο κόσμος και ο χαρακτήρας του (γενικότερα και ειδικότερα).
Ρε παιδί μου, εγώ δεν λέω ότι δεν υπάρχει διαφορά ιδιοσυγκρασίας. Αυτό όμως είναι άλλο ζήτημα. Επίσης, ασχολίαστο το ότι έκανε τσακ μπαμ φίλους. Αν ο ίδιος/η ίδια είναι θετικός άνθρωπος, θα έκανε 1.000.000 φιλους και γνωστούς πολύ πιο εύκολα στην Έλλαδα παρά στην Ισλανδία, το μόνο σίγουρο. Επίσης έχω βαρεθεί όταν λέω ότι είμαι Εληνίδα να βγάζουν οι ξένοι κραυγές ενθουσιασμού "Α!! Ελλάντα!! Nice People!". Ρε συ Λιλίκα αγανακτώ όταν διαβάζω τέτοια, τι να κάμω.
Μα είναι δυνατόν να πάρεις στα σοβαρά τις εξομολογήσεις/τσουβαλιασμα;Μπορεί εκεί (δεν ξέρω, δεν έχω πάει) να φέρονται έτσι στον τουρίστα που αφήνει φράγκα.Πού να ξέρουμε; Ή απλά να έτυχε. Το ότι στην Ελλάδα λες καλημέρα και σε διαολοστελνουν, εντελώς άκυρο.
Παρεμπιπτόντως (έλειψα και μου μείνατε πίσω στην ορθογραφία!) είπα αυτούς τους 3-4 μήνες -πόσοι ήταν- να γίνω πάλι καλά, μακριά από κακές συνήθειες.Αν απουσιάσω ξανά, κάτι δεν πήγε και πολύ καλά.
Scroll to top icon