ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2019 | 00:38

Λάθος Άνθρωποι.

Καλησπέρα σε όλους.Θα τα πω σε εσάς μιας και μεταξύ αγνώστων οι πιο πικρές αλήθειες λέγονται πιο εύκολα. Πάντα άκουγα τρελές ιστορίες ερωτευμένων και αναρωτιόμουν πώς στο καλό μπορεί κάποιος να ερωτευτεί τόσο ώστε να παραμερίσει τα πάντα για ένα πρόσωπο. Αν και ιδιαιτέρως εμφανίσιμη κοπέλα ποτέ δεν υπήρξα σε σχέση, θες γιατί δεν έτυχε θες γιατί δεν με συγκίνησε ποτέ κάποιος τόσο ώστε να δεθώ. Μέχρι που γνώρισα τον Κ. και όλα ήρθαν ανάποδα. Μετακόμισα σε άλλη πόλη όπου συγκατοικήσαμε σύντομα, αφοσιώθηκα σε εκείνον αφήνοντας πίσω την ζωή μου,την δουλειά μου, απομακρύνθηκα από συγγενείς, φίλους και γνωστούς διότι στην σαπουνόφουσκά μου είχα βρει τον "άνθρωπο μου" και έπρεπε να είναι η προτεραιότητά μου. Μέχρι που ο Κ. άρχισε να γίνεται όλο και πιο απαιτητικός, πικρόχολα σχόλια, ώρες και φορές ήμουν το σκουπίδι και άλλοτε ο επί γής Θεός του. Υπέφερα ακόμη και κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης με έκανε να κλαίω, με χρησιμοποιούσε ώστε να ικανοποιηθεί χωρίς ίχνος συναισθήματος. Λυπάμαι που του προσέφερα αυτά που θα άξιζαν σε έναν πραγματικό άνδρα όπως επίσης λυπάμαι που δεν γνώρισα μέχρι τώρα έναν πραγματικό άνδρα που να γνωρίζει τι θέλει, να εκτιμά και να σέβεται ουσιωδώς μια γυναίκα (αν υπάρχετε εκεί έξω να ξέρετε ότι είστε είδος προς εξαφάνιση). Κομματιάστηκα, ταλαιπωρήθηκα, εξαντλήθηκα. Τώρα μετά από καιρό κι ενώ έχω ορθοποδήσει με τα χίλια ζόρια, όταν ακούω δακρύβρεχτες ιστορίες πάθους και αφοσίωσης απλώς γελάω (οι άνθρωποι μοιραία θα σε απογοητεύσουν κάποια στιγμή). Μέσα από την ιστορία μου θέλω να πω σε όλους σας, ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. Να σας αγαπάτε πολύ, να σας φροντίζετε, να ανακαλύψετε από την αρχή ποιοι είστε και τι σας αρέσει, να δίνεστε σε εκείνους που το αξίζουν, να ακούτε το ένστικτό σας (σπάνια λανθάνει) και ποτέ μα ποτέ να μην σας αδικείτε. Καλή συνέχεια, εύχομαι καθένας σας ξεχωριστά να βρει ό,τι τον γεμίζει ψυχικά.Ευχαριστώ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Τις προάλλες άκουγα μια που επειδή γνώρισε έναν ομοφυλόφιλο, όλοι ξαφνικά οι άντρες έγιναν ακατάλληλοι επειδή είναι ομοφυλόφιλοι. Στην περίπτωσή σου, επειδή γνώρισες έναν αληταρά, όλοι οι άντρες έγιναν ακατάλληλοι για σένα. Πιθανόν ο άντρας που ήθελες να είναι κάποιος από όσους απέρριψες μετ'επαίνων.
Scroll to top icon