ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2019 | 20:50

Δεν αντέχω άλλο θέλω να τα βρούμε... :( -συνέχεια-

Α... καιΔ) να του το παίξω πως θέλω να συνεργαστούμε επαγγελματικά, μιας και μου ειχε κανει προταση οταν ειμασταν μαζι να τον βοηθησω σε κατι.. ωστε να τον φερω πιο κοντα μου..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ε) Προσλαμβάνετε ελεύθερο σκοπευτή να τον πυροβολήσει μη-θανάσιμα στο πόδι. Επειδή συνήθως κοστίζουν ακριβά οι υπηρεσίες τους, όμως, δείτε αν είναι πιο φθηνό να παραγγείλετε να τον χτυπήσουν με αυτοκίνητο χωρίς να τον σκοτώσουν, ίσα-ίσα να χρειαστεί καιρό νοσηλεία κι ανάρρωση. Εκεί αναγκαστικά, θέλει-δεν θέλει, θα αφεθεί στις φροντίδες σας ως προσωπική και αφιλοκερδής νοσοκόμα, μιας και, όπως λέτε, έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο. Και ακινητοποιημένος καθώς θα είναι, το φιλί στο στόμα θα το δεχτεί. Μπορεί να μην σας αγαπήσει, μα σίγουρα θα καταλάβει τι καλή κοπέλα είστε, να μάθει να μην απαντά στα SMS σας άλλη φορά.Ακούστε εδώ, αγάπη με το ζόρι δεν γίνεται. Αυτά που εσείς έχετε να του προσφέρετε, προφανώς δεν του κάνουν ή έχει κλείσει ένας κύκλος στη ζωή του μαζί σας και έχει περάσει ανεπιστρεπτί η φάση που είχατε αμφότεροι αισθήματα μεταξύ σας. Ό,τι κι αν σημαίνατε για εκείνον, τώρα πια τα πράγματα άλλαξαν. Βρείτε άλλον τρόπο να διοχετεύσετε την ενέργειά σας, βρείτε ενδιαφέροντα, και με το χρόνο θα περάσει ο πόνος.
Scroll to top icon