ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2019 | 01:00

Πώς να προσεγγίσω κάποιον

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του lifo !Με προβληματίζει κάτι και θα ήθελα την γνώμη σας. Αρχικά εγώ είμαι νοσηλεύτρια και κάνω την πρακτική μου τώρα. Υπάρχει ένας ειδικευμένος ιατρός ο οποίος μου αρέσει πολύ σαν άντρας. Είμαστε και οι δύο αφοσιωμένοι στην δουλειά μας και δεν έχω σκοπό να πιάνω κουβέντα μπροστά στον ασθενή μου. Μερικές φορές ενώ μιλάει σε κάποιον κοντά μου, με κοιτάζει στα μάτια (ίσως επειδή έχω γαλανά του κάνει εντύπωση;)Θα ήθελα κάπως να τον προσεγγίσω αλλά δεν ξέρω πώς. Ντρέπομαι πολύ να του μιλήσω έτσι στο άκυρο. Έχει καταγωγή από μια χώρα που αγαπώ πολύ και σκεφτόμουν να έπιανα κουβέντα με βάση αυτό... Φοβάμαι μην έχει κάποια σχέση, μήπως με απορρίψει και μετά αισθανόμαστε άβολα. Συγχωρέστε με είμαι πολύ μπερδεμένη (και ντροπαλή)!
14
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που εσύ ξέρεις. Ότι επάγγελμα και να κάναμε, πάλι θα μου άρεσε γιατί δεν δίνω δεκάρα για το τι δουλειά κάνει. Μου αρέσει αυτός και τέλος.
Δουλεύετε στο ίδιο νοσοκομείο ,δεν μπορείς να μάθεις διακριτικά αν είναι με κάποια;Αν έχει δεσμο,τον αφήνεις ήσυχο ,αν δεν έχει ,θα μπορούσες να τον προσεγγίσεις εσύ .Υπάρχει και η πιθανότητα να του αρέσεις αλλά να είναι αυστηρός στις επαγγελματικές του σχέσεις .Μπορεί να μην θέλει να μπερδέψει τα προσωπικά του με την δουλειά .
Έχεις δίκιο σε αυτό. Και εννοείται πως δεν θα έμπαινα ποτέ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Αν υπάρχει δεσμός τον ξεχνάω κατευθείαν. Δυστυχώς δεν μπορώ να ρωτήσω γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω.
1ον δεν επιλέγουμε ποιον ερωτευόμαστε2ον είναι Κύπριος, απλώς δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες :) 3ον ζούμε στον 21ο αιώνα 4ον εκεί κόλλησες?
Φιλε μου στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι αυτο που λες... Απο την άλλη ας ψάξουν και οι Έλληνες για γυναίκες από το εξωτερικό (εκτος Κυπρου, Ιταλίας, Τουρκιας και μεσης ανατολης γιατί οι περισσότερες έχουν την ιδια νοοτροπία)
Μπορεί να μην αισθάνεται και τίποτα ο άνθρωπος και να το έχω παρεξηγήσει. :DΜπορεί να ντρέπεται, μπορεί χίλια μπορεί. Ίσως κάποια μέρα μάθω.
Scroll to top icon