ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2019 | 15:34

Να παω?

Γεια σας. Ειμαι φοιτητής στην Αθηνα 2ο ετος και σπουδαζω αγγλικη φιλολογία. Για φετος ηθελα να βρω κάποιο ιδιαίτερο περισσοτερο για την εμπειρία και λιγοτερο για το χαρτζιλικι. Ωστόσο δεν το κυνήγησα τοσο και δεν βρήκα κάτι. Παρ' ολα αυτα εψαχνα στο internet για part time και εδωσα καποια στοιχεια μου ( χωρις να πολυσκεφτω) σε μια εταιρεια. Τελικά μου έστειλαν μηνυμα για να παω μια ημερα και συγκεκριμένη ωρα για μια πρωτη γνωριμία, μαλλον κατι σαν συνέντευξη υποθέτω. Το θεμα ειναι οτι εγω γενικά δεν εχω δεχτει πιεσεις απο τους γονεις μου για να ψαξω δηλαδή καποια δουλειά, δεν μου ειπαν ποτέ κατι για τα εξοδα κτλ. αν και ξερω ποσο αυξημενα ειναι ιδιως οταν μενεις σέ αλλη πολη. Απλώς πιστεύω θα ταν ωραιο να ειμαι λίγο πιο ανεξάρτητος. Θα ήθελα λοιπον την γνώμη σας. Συνεχίζω την φοιτητικη μου ζωή και τα μαθηματα μου ή προσπαθώ να τα συνδυάσω με δουλεια ( με ενδεχομενο να τα παραμελησω) ενω δεν υπάρχει και τρεχων λογος ; Ή να μην παώ καν στη συνέντευξη και να το δω για το καλοκαιρι ( δουλειά season που δεν θα χω και διάβασμα και σχολή) . Θα εκτιμουσα τη γνωμη σας.
6
 
 
 
 
σχόλια
Καλυτερα φιλε μ αφοσιωσου στις σπουδες σου να βγεις ενας ολοκληρωμενος επιστημων απο την σχολη και το καλοκαιρι που δεν θα εχεις τιποτα να κανεις δουλευεις part time σε καποια δουλεια
Άποψή μου είναι να αφοσιωθείς στο διάβασμά σου, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό στους γονείς σου και μπορείς να διαβάζεις άνετα. Έχεις καιρό να ψαχτείς για αργότερα.
καλό ειναι να δεις πως βγαίνουν τα χρήματα αλλα αν δεν υπάρχει πραγματική αναγκη να αφοσιωθεις στη σχολή σου να τελέιώνεις. Εγω θα έλεγα πάντως να πας να δεις περί τίνος πρόκειται. Μπορεί να είναι κάτι part time κτλπ, το οποίο δεν θα σε φρενάρει απο τη σχολή και θα έχεις και ενα επιπλέον χαρτζιλίκι.
Scroll to top icon