ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2019 | 12:46

Ιδιαίτερα.

Σε όσους κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά, πώς ξεκινήσατε; Μέσα από γνωστούς , μέσα από αγγελίες; Θέλω να ξεκινήσω και εγώ αλλά δεν παίζει γνωστός εδώ που βρίσκομαι. Επίσης, μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά όταν δίνετε τηλέφωνο στις αγγελίες, σας παίρνουν και άσχετοι να σας ενοχλήσουν; Είναι κάτι που με ανησυχεί λίγο. Γενικά άμα έχετε κάποια πρόταση ή συμβουλή από την εμπειρία σας θα με βοηθούσε πάρα πολύ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα, εγώ δεν έχω καμια σχέση με αυτά απλά ήθελα να σου πω την γνώμη μου. Γενικά σε στάσεις λεωφορείων συνέχεια βλέπω αγγελίες από διάφορους καθηγητές που παραδίδουν μαθήματα. Επίσης βλέπω και στις εφημερίδες και σε διάφορες ιστοσελίδες ευρέσεως εργασίας κτλ κτλ. Θέλω να σου πω υπάρχουν τρόποι ώστε να προωθήσεις την δουλειά σου και είμαι σίγουρη ότι κάποιος θα ενδιαφερθεί, αρκεί να βάλεις παντού, στο μετρό, στις στάσεις λεωφορείων παντού όπου ας πούμε κάποιος περιμένει και διαβάζει ότι έχει γύρω του μέχρι να έρθει το μεταφορικό που θα τον πάρει. Επίσης και στο φβ όπως σου είπα και εκεί έχεις και έκαναν δύο γνωστούς με παιδιά που θα πει , Ώπα την ξέρω εκείνη κιόλας και τέτοια... Τώρα αν σου κάνουν φάρσες κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει αλλά εντάξει το κλείνεις άμεσος ξέρω γω. Καλή επιτυχία και εύχομαι να βρεις την άκρη σου.
Scroll to top icon