ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2019 | 02:10

Είναι ένας τύπος

Ήμασταν σε κοινή παρέα, δήθεν φίλος, μου την έπεσε πρώτος, σκέφτηκα γιατί όχι και όταν ανταποκρίθηκα με χυλοπίτιασε. Το θέμα είναι ότι μετά από αυτό περάσαμε σε ένα στάδιο που επιζητούσε διαρκώς επιβεβαίωση και τίποτα παραπάνω. Μου πέταγε κανένα θέλω σεξ του έλεγα οκ και μετά μου τα γύριζε. Πόσες φορές του ζήταγα να με αφήσει ήσυχη και χρησιμοποιούσε την παρέα για να ξαναμπεί στην ζωή μου. Έβαζε τους φίλους μας να μου λένε διάφορα ότι ενδιαφέρεται και βλακείες. Ρε παιδιά έχει τύχει και σε κανέναν άλλον; Να είσαι με κάποιον. Να μην σε πολυθέλει έως να μην σε θέλει καθόλου αλλά να προσπαθεί να σε κάνει να τον θες; Το κατάλαβα πρόσφατα και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική..
11
 
 
 
 
σχόλια
Μαρέσει που χαρακτηρίζεις μέσω πληθώρων επιθέτων, άτομα τα οποία δεν γνωρίζεις ούτε στο ελάχιστο. Μάλιστα, δεν έχεις ιδέα σου ποιους καν αναφέρεται. Απορώ δηλαδή.
αναφέρεται σε όλους όσους την έχουν χυλοπιτιάσει ανά τους αιώνες, οπού στην ίδια κατηγορία κατατάσσεται και ο τύπος της εξομολόγησης, εξού και ο λόγος που έγινε trigered. Στο τέλος μάλιστα θίγει και τον ανδρισμό τους κατά την γνωστή πεπατημένη (???) "δεν με θες ε τότε δεν σε θέλω κι εγώ βρωμάνε τα πόδια σου".
Το κάνει γιατί μπορεί.Μη χάνεις άλλο τον χρόνο σου και ασχολήσου με κάποιον αξιόλογο. Αυτός, δεν είναι και στο έχει αποδείξει παραπάνω από μία φορές. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις τα λόγια μου και στον ίδιο και στους τάχα μου φίλους σας που στέλνει για δήθεν ψηστήρι. Επ' ευκαιρίας, ίσως θα ήταν σοφό να αλλάξεις και παρέα, πέρα από ερωτικό ενδιαφέρον.
Η λογική είναι απλούστατη. Σε έχει δεδομένη και επιδιώκει διαρκώς επιβεβαίωση, χρησιμοποιώντας εσένα για την ικανοποίηση των ανασφαλειών του. Εσύ πως το δέχτηκες όλο αυτό; Εξαρχής το καταλάβες και συνέχισες, αν ήθελες θα το σταματούσες με το που θα το χες αντιληφθεί. Μάλιστα εκεί που σε είπε για σεξ και είπες και ναι, ενώ προηγουμένως σε είχε χυλοπιτάρει κανονικότατα, δείχνει πως δεν διαφέρετε και πολύ σε θέματα ανασφαλειών. Καθόλου αξιοπρέπεια. Να πω ότι τον ερωτεύτηκες τον τύπο, πάει στα κομμάτια, εσύ όμως δεν αναφέρεις τίποτα τέτοιο. Απορώ τον λόγο που έδωσες και συνέχεια.
Γενικά συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό περί σεξ και αξιοπρέπειας είναι αναχρονιστική αντίληψη. Από που και ως που μια γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ ακόμα και έτσι δεν έχει αξιοπρέπεια;
Νομίζω το παρερμήνευσες ή ίσως δεν το διατύπωσα καλά. Ο τύπος την φλέρταρε και μόλις η κοπέλα ανταποκρίθηκε, την πακέτωσε κανονικότατα. Κοροιδία είναι αυτό. Έπειτα από αυτό η κοπέλα εκτός από το γεγονός ότι συνέχισε να του μιλάει(ενώ έπρεπε να τον σουτάρει κανονικότατα), "δέχτηκε" σεξ με κάποιον που προηγουμένως, εν γνώση της, την κορόιδεψε. Ότι ανέχτηκε τέτοιο άτομο και συμπεριφορά αποκάλεσα "έλλειψη αξιοπρέπειας", όχι την πράξη του σεξ φυσικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon