ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2019 | 05:08

Για την κολλητη μου

Με ξεχασες μαλλον, εγω ομως οχι. Τοσα χρονια φιλιας δε θα τα ξεχασω ποτε ουτε οσα εκανες για μενα. Σαγαπαω υπερβολικα πολυ για να σε ξεχασω τοσο ευκολα. Και πιστευω πως και εσυ καταβαθος δεν με ξεχασες. Λυπαμαι και απορω καθε μερα γιατι με αφησες ετσι και πεταξες στα σκουπιδια την τεραστια αγαπη μου για σενα. Και δεν υπερβαλω, ησουν το καλυτερο φιλαρακι που ειχα ποτε μου η αδελφη μου. Μακαρι να ειχα τη δυναμη να σου στειλω και να σε ρωτησω για τελευταια φορα γιατι δεν μου εδωσες μια εξηγηση για ολο αυτο.. αν υπαρχει δηλαδη. Αλλα εχω κουραστει και ποναω. Και μου λειπεις πολυ, μου λειπεις καθε μερα. Η φιλια σου μου εδινε δυναμη. Θυμαμαι που ονειρευομασταν τη μερα που θα περναμε πτυχιο και θα καμαρωναμε η μια την αλλη. Τωρα χωρις εσενα τι να τους κανω τους υπολοιπους. Ολα μοιαζουν τοσο αδεια χωρις την κολλητη μου.Ελπιζω να εισαι καλα με την νεα σου ζωη και χαρουμενη. Εγω παντα θα σε αγαπαω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο, να θυμάσαι τα καλά που περάσατε μαζί <3 Οι λόγοι που σταμάτησε την φιλία σας έχουν να κάνουν με όσα νιώθει μέσα της. Κι εκείνη, όπως εσύ δεν στέλνεις, δεν θέλησε να μπει στη διαδικασία να δώσει εξηγήσεις. Μπορεί να μάθεις κάποτε, μπορεί και όχι. Πάμε για άλλα όμως τώρα ;-)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon