ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2019 | 09:55

Φοβάμαι τα πάντα

Ειμαι 34 έφυγα από μια σχέση που με χτυπαγε και ξεκίνησε δήθεν για πλάκα . Κατέληξα να μου δίνει ξύλο για ψύλλου πήδημα. Ήμασταν 3 χρόνια μαζί και εγώ του είχα πολύ αδυναμία. Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου μακριά του.ωσπου δεν άντεξα. Έφυγα από το σπίτι.Με ψάχνει και δεν απαντάω.Τώρα δύο μέρες σιωπή όμως φοβάμαι αυτή τη σιωπή.Νιώθω μόνη. Αλλά ήρεμη μακριά του.Άραγε θα βρεθεί κάποιος να με αγαπήσει πραγματικά;
11
 
 
 
 
σχόλια
Άκου για πλάκα. Μα τι χιούμορ!!!!Κοπέλα μου, δεν αρκεί να χωρίσεις, χρειάζεται να κάνεις οπωσδήποτε ψυχοθεραπεία να θεραπεύσεις ο,τι υπάρχει μέσα σου που επέτρεψε σε έναν άνθρωπο να σε κακοποιει!
Ξεκινώ από κάτι που θα έπρεπε να είχες κάνει ήδη, που ήταν να τον καταγγείλεις και να τον μηνύσεις. Το έκανες; Όχι. Σου ασκούσε βία σωματική, εμένα μου ασκούσε λεκτική και ψυχολογική μέσα στο πένθος του μπαμπά μου κιόλας απάνθρωπα και του έκανα μήνυση και σταμάτησε να μου βιάζει τη ψυχή. Έκατσε στα αυγά του ο αηδιαστικός. Αυτοί καλή μου δεν είναι άνθρωποι και ούτε βρίσκω λέξη να τους χαρακτηρίσω. Είναι απλά παρασιτικά σκουπίδια, βδέλλες και ηλίθια κατασκευάσματα. Δεν θα γυρίσεις πίσω! Με ακούς; Με ποιο δικαίωμα σου σήκωσε χέρι και εσύ το ανεχόσουν καιρό; Να τα πεις στους γονείς σου και μη ξεχάσεις την αστυνομία. Φοβάσαι τη μοναξιά αναφέρεις και αναρωτιέσαι πως θα ξαναβρείς την αγάπη. Σου απαντώ πως καλύτερα να είσαι μόνη σου ήρεμη παρά με βιαστές ψυχών και σωμάτων. Καλύτερα μόνη σου μέχρι αργά ή γρήγορα να έρθει κάτι όμορφο και αληθινό. Έχουμε ακριβώς την ίδια ηλικία και καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι. Όταν κλείνεις μια πόρτα να είναι οριστικά και αμετάκλητα.
ο τύπος είναι κομπλεξικό+ψυχακιας ................. μακρυαααααααα .......................... εγω δε θα πλησίαζα άτομο τετοιο με την καμιά ............. μου φτάνει η τρελοναμα μου .............
Να σου πω τις προβληματισμούς μου οταν ακουω για τετοιες καταστάσεις? Ο πρωτος ειναι: θα μεινεις μακρυα του ή θα εχεις πισωγυρισματα? -μην το κανεις σε παρακαλω. Ο δεύτερος ειναι: ποσσους αλλους ανθρωπους αραγε θα ταλαιπωρήσει αυτός ο τυπος στη ζωη του? Το μονο που δε με προβληματίζει ειναι αν θα βρεις κπ να σ αγαπήσει. Θα βρεις κοπελια θα δεις. Φιλακια αγαπη!
Γνωρίζει κάποιος δικός σου για την κατάσταση; Αν όχι ενημέρωσε τους άμεσα και με λεπτομέρειες.Μπράβο που βρήκες το κουράγιο κι έφυγες. Μη γυρίσεις ποτέ ξανά.
Θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσει κάποιος πως το ξύλο μπορεί να ξεκινήσει για πλάκα...από εκεί και πέρα σου εύχομαι πραγματικά ο,τι καλύτερο. Και θα το έχεις, αν αγαπήσεις λίγο τον εαυτό σου και δε γυρίσεις πίσω στον τύπο.
Scroll to top icon