ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2019 | 14:44

έτσι ξαφνικά

Μου την πέφτουν όλοι. Φοβάμαι ότι εκπέμπω απελπισία περισσότερο παρά αυτοπεποίθηση. Θέλω σεξ επειγόντως κι αυτό νομίζω ότι γινεται αντιληπτό όσο και να προσπαθώ να το παίξω κουλ. Στην εμφάνιση μου δεν έχω αλλάξει κάτι ιδιαίτερο ώστε να με πρόσεξαν ειδικά τωρα. Σίγουρα είναι κακο όλο αυτό για μένα γιατί δεν με συγκινούσε ποτέ η ξεπέτα αλλά θέλω άντρα και τον θέλω τώρα!! Ακόμα και οι πολύ μέτριοι που υπό άλλες συνθήκες δε θα τους κοιτούσα καν ,τώρα με αναστατώνουν .Αυτό που με τρόμαξε περισσότερο είναι ότι έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθεί να γοητεύσει ακόμα και δεσμευμένους. Μάλλον έχω τρελαθεί
26
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή δεν βρέθηκε ο αντίστοιχος αντρας σαν την μοναχικη ονειροπολα, θα τον παιξω εγω.... Τον ρολο παντα:Τι γουρουνα που εισαι, σεξομανη που θέλεις να μας βιαστείς ολους... Θα επρεπε να σε κλείσουν μεσα γιατι αποτελεις δημοσιο κίνδυνο! Και καλα μας λες οτι δεν σε συγκινουσε η ξεπετα αλλα ολοι ξέρουμε οτι οι περισσότερες γυναίκες αυτο έχετε στο μυαλο σας συνεχεια... Ολες ίδιες ψέματα, υποκρισία κλπ ε βέβαια καλοι μου αφου μας βλέπουν σαν αντικειμενα του σεχ του ποθου... Προσοχή συναγωνιστές άντρες απο κάτι τετοιες! Πωπω ειναι δυσκολο να την κάνω, δεν το ξαναδοκιμαζω! :P
Εντάξει μη γελάς άλλο ...μας εχεις πείσει οτι είσαι για γέλια ...από το σωρό και εσύ ...γενικό το κακό παντού ...θα σου πω εξυπνούλη το πρόβλημα που έχετε οι περισσότεροι ...δεν αντέχετε τις γυναίκες ...κάνετε τις παρηγορήτρες σε άπειρα κοριτσάκια ...εκεί που περνάνε οι ανοησίες σας και το τίποτα που είστε ...και όταν πέσετε σε γυναίκες που ξέρουν να σας βάζουν στη θέση σας αρχίζετε τις ειρωνίες ...η γνωστή αντίδραση των ανεγκέφαλων ...και βγάζετε τα κόμπλεξ σας στο δρόμο να σχολιάσετε καμιά κοπελίτσα με τους εξίσου ανεγκάφαλους φίλους σας ...δυο δυο τρεις τρεις πάντα ...αυτοί είστε ...αντε τις ουριτσες σας στα ποδαράκια σας και τις ανόητες εξυπνάδες σας εκεί που σας παίρνει μπούληδες.
Ναιαιαιαι βρεεεεε το πέτυχες εισαι Θεαρα! Ελα τωρα περιμένω απάντηση απο αυτο που σε ρωτησα τις προαλες και εκανες οτι δεν το διαβασες! Δες το αλλιώς : θελω εσυ που εισαι τοσο έξυπνη, ευγενική και μαχιμη στην ισότητα των 2 φύλων να με βάλεις στην θεση μου... :)
Πουθενά δεν εχεις βαλει κανεναν... Ισως στα ονειρα σου οπως ειναι και το ονομα σου! Πάντως πιστεύω θα κάναμε μια εποικοδομητική συζήτηση και θα έπρεπε να δώσεις μια ευκαιρία...Μην κοιτας τωρα που σε πικαρω λίγο και νομιζεις οτι σε κοροϊδεύω ή κατι τετοιο!Κατα τα αλλα θέλω να γνωρίσω το στορυ σου και πίσω απο αυτη την συμπεριφορά τι κρύβετε... Ειπαμε εντελώς φιλικά... Ισως εχεις περασει πολλα και δυσκολα γι αυτο το λεω! Θα περιμένω μέχρι να πεις ναι να ξέρεις...
Δυστυχώς πρέπει να φύγω και κατεβάζω πάλι τα φτυάρια στο υπόγειο (:Μένω πάντως έκπληκτη που ούτε ένας δεν βρέθηκε αυτή την φορά να πει: "Τρολ!". Γιατί άραγε; (:(:(:
Επίσης να αφήσουν οι άντρες αυτά που ξέρουν. Αν κάποιος έγραφε ότι τρελάθηκε/λύσσαξε/παρανόησε για σεξ, του ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΕΣ αλλά αυτός ΔΕΝ. Τι θα του λέγατε αγαπητοί συνσχολιαστές; Για να ακούσω.
Στο ίδιο σύμπαν που την πέφτουν ΟΛΟΙ σε μια και μοναδική γυναίκα. Αν το βρεις, δείξτο μου κι εμένα.Θέλω πάντως να πω, ότι δεν σκεφτόμαστε "άχρωμα". Βλέπουμε τον κόσμο με τα μάτια του ο καθένας, καμιά φορά πολύ δογματικά και γι' αυτό δημιουργούνται οι περισσότερες παρεξηγήσεις. Όλοι άνθρωποι είμαστε και πάνω κάτω έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. Νομίζω πως όταν καταλαγιάσει ο θυμός του άντρα (γενικά μιλώντας) για το status που έχασε τόσο ξαφνικά με τις ραγδαίες κοινωνικές αλλαγές που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια, θα μπορεί να δει πιο καθαρά και να κρίνει πιο δίκαια και την γυναίκα. Από την άλλη οι γυναίκες από ό,τι φάνηκε περίτρανα (εντελώς προσωπική μου άποψη φυσικά) δεν ήταν έτοιμες να αξιοποιήσουν την ελευθερία που αποκτήσανε από την μια μέρα στην άλλη. Αν σκεφτείς πως ζήσανε οι γιαγιάδες μας, και οι μητέρες μας ακόμη, και που βρισκόμαστε εμείς... σαν να πέρασαν αιώνες και όχι δεκαετίες. Αναφέρομαι φυσικά σε ένα μεγάλο ποσοστό πάντα και όχι σε όλους/όλες, αλίμονο. Πολλές γυναίκες της προσπέρασαν οι αλλαγές και δεν τις άγγιξαν. Πως να γίνουν πιο ελκυστικές ρωτάνε, πιο όμορφες για να αρέσουν στους άντρες. Είναι εκτός τόπου χρόνου και εποχής. Από την άλλη παλιά κάθε άντρας έβρισκε μια γυναίκα, του την βρίσκανε μάλλον, του δίνανε και προίκα από πάνω. Δεν εξετάζανε την αξία του, αρκούσε που ήταν άντρας. Η σύζυγος παρέμενε στο πλάι του ισόβια, ό,τι κι αν ήταν αυτός. Τώρα όμως πρέπει να αποδείξει την αξία του, τα υποχρεωτικά προξενιά πεθάνανε. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΕΙ.Και από εκεί που είχε μια καλή δουλειά και παντρευόταν όποια ήθελε, τώρα έρχεται η σύγχρονη γυναίκα και του λέει: έχω μόνη μου δουλειά και χρήματα, δεν σε χρειάζομαι γι' αυτό. Ναι, όμως αυτή ήταν η δύναμή του. Αυτή, και το φύλο του. Με άλλα λόγια, άλλο τόσο απροετοίμαστοι ήταν και πολλοί άντρες να αναλάβουν τον καινούργιο ρόλο τους. Άλλοι τα κατάφεραν καλύτερα, άλλο πάλι όχι. Μερικές γυναίκες δεν εννοούν να καταλάβουν ότι δεν αρκεί να είναι "χαμογελαστές" και "όμορφες", και μερικοί άντρες ότι δεν αρκεί να έχουν μια δουλειά και να είναι... βιολογικά άντρες. Έτοιμη η μίνι ανάλυση.Υ.Γ.: Να προσθέσω ότι δεν συνεννοούμαστε πολλές φορές, γιατί λέμε "λευκό", και ο άλλος φέρνει στο μυαλό του πορτοκαλί. Είναι και αυτό ένα σημάδι της σύχγυσης που επικρατεί. Και μάλιστα πολύ εκνευριστικό.
Προσωπικά παρατηρώ μια σύγχυση και το ίδιο θα παρατηρούσα αν την έγραφε άντρας την Εξ. Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι ακριβώς αυτό: η πλήρη σύγχυση και ότι προφανώς αυτή δεν την εντοπίζει κανένας λες και πρόκειται για κάτι το φυσιολογικό. Αυτή η παράνοια ξεσπά από την μια μέρα στην άλλη; Θέλει λέει εδώ και τώρα σεξ, της την πέφτουν όλοι, την τραβάνε "ακόμη και οι μέτριοι", αλλά συνεχίζει να τρελαίνεται και μάλιστα προσπαθεί να γοητεύσει και δεσμευμένους (προσπερνώντας όοοολους τους άλλους που της την πέφτουν).Βρείτε το λάθος.
Ωραία, ας το πάμε επίπεδο Λόλας.Πεινάω πολύ, μέχρι τρέλας. Μπαίνω σε ένα δωμάτιο με ένα σωρό φαγητά: μπορω να φάω όσο θέλω και ό,τι θέλω. Παρά την πείνα μου προχωράω στο επόμενο δωμάτιο. Εκεί τα φαγητά δεν μου αρέσουν και τόσο.. Και συνεχίζω να πεινάω μέχρι τρέλας και συνεχίζω να λέω ότι πεινάω μέχρι τρέλας και συνεχίζω να ψάχνω.. Τι;
Αν η εξομολόγηση είχε γραφεί από άντρα, θα επρόκειτο για σεξανώμαλο υποψήφιο βιαστή που πρέπει να συλληφθεί γιατί αποτελεί δημόσιο κίνδυνο, και στην καλύτερη περίπτωση για στερημένο λιγούρη που λόγω της αγαμίας του αποπνέει απελπισία.
Γράφει μια κοπέλα "Ακόμα και οι πολύ μέτριοι που υπό άλλες συνθήκες δε θα τους κοιτούσα καν ,τώρα με αναστατώνουν" και εδώ μέσα είναι σαν να μην συνέβη τίποτα. Αν το έγραφε το ακριβώς αντίστοιχο ένας άντρας θα γινόταν πανικός εδώ μέσα απο αναφορές,προσβολές και ειρωνείες. Αυτά τα γράφω για να τα βλέπουν κάποιοι εδώ μέσα και να καταλαβαίνουν τι γίνεται.
Το πιο σωστό σχόλιο έκανες . Σεξισμός λέγεται αυτό που περιγράφεις και δυστυχώς και οι άντρες είμαστε θύματά του, όσο και αν οι φεμινίστριες εδώ μέσα και γενικότερα προσπαθούν να μας το παίζουν μόνο αυτές θύματα και να μας παρουσιάζουν εμάς μόνο σαν τέρατα.
Κώστα φαντάσου να είχες γράψει εδώ μέσα "Ακόμα και οι πολύ μέτριες που υπό άλλες συνθήκες δε θα τις κοιτούσα καν ,τώρα με αναστατώνουν" τι θα ακολουθούσε απο κάτω άσε που με την μία θα τρέχανε στους διαχειριστές να σου διαγράψουν το πόστ με δημοκρατικές διαδικασίες.
Θα μας είχαν κρεμάσει τώρα φίλε. ΥΓ. Και χτες μια άλλη παρόμοια πράγματα έγραφε, άρα δυστυχώς μάλλον υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Μακριά απο τέτοιες αγόρια μου, ΜΗΝ καταστρεψετε έτσι την ζωή σας.
Εσυ αυτο σε ποιο σημειο της εξομολογησης το καταλαβες;;; στο Θελω επιγοντως σεξ ή στο προσπαθω να γοητεύσει ακόμα και δεσμευμένους....... για να καταλαβω δηλαδη γιατι μαλλον ειμαι χαζος
Ναι πολύ εύκολο είναι για κάποια πεταχτούλα να τα κάνει αυτά επειδή είναι άνετη. Υπάρχουν και μαζεμένες κοπέλες που θέλουν κάτι σοβαρό και όχι ξεπέτες. Είναι θέμα χαρακτήρα και νοοτροπίας. Δύσκολο είναι να βρουν κάτι με ουσία. Αμέσως θα τις σχολιάσετε ότι είναι ξινές και απόμακρες. Οκ, το σεξ βρίσκεται εύκολα σε αυτές επειδή φέρονται ακομπλεξάριστα. Η ουσία είναι θα υπάρχει σεξ μέσα σε πλαίσια μίας όμορφης και υγιούς σχέσης; Συναισθήματα εννοώ και αληθινό ενδιαφέρον.
Scroll to top icon