ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2019 | 17:22

Ξυπνήστε!

Είμαι ρομαντικός, εχω χάσει το κορίτσι το οποίο εχω πει πως αγάπησα, δε βαριέσαι, πέρασαν και χρόνια τώρα. Δοκίμασα να κανω όνειρα να εχω στόχους, να ερωτευτώ ξανα. Μάταια όλα. Με τρομάζει που στην ζωή η κάθε αρχή εχει και τέλος. Τι να φταίει; αναζητήσαμε μια σταγόνα νερού στην έρημο και το τίμημα ήταν να πεθάνουμε από αφυδάτωση. Αυτή είναι η σωστή μεταφορά που θα χρησιμοποιούσε κάνεις για να μπορέσει να εξηγήσει το πόθο για αγάπη σε εναν κόσμο γεμάτο αυταρέσκεια και εγωκεντρισμό. Σπαστε την γυάλα της μικροπραγματικοτητας σας , δείτε τριγυρο, υπάρχουν τόσα πράγματα και τόσοι άνθρωποι. Αγγίξτε, νιώστε, αποδεχθείτε. Με πληγώνει, αλήθεια, πονάει κάνεις να μην μπορεί να εκπληρώσει το όνειρο του οταν αυτο είναι να αγαπηθεί.
5
 
 
 
 
σχόλια
Φίλη, Δεν βγάζει νόημα να ωθείς τον άνθρωπο να <νιώσει> και να του λες ότι θα πάει από αφυδάτωση, γιατί ο κόσμος είναι εγωκεντρικός και μετά να εξυμνείς τον( εγωκεντρικό) πόθο για αγάπη, κάτι είναι μπερδεμένο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon