ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2019 | 18:25

Tι θα κάνατε στην θέση μου;

Είμαι 24 το αγόρι μου 27 και είμαστε μαζί 4 χρόνια. Τα πάμε πάρα πολύ καλά και η σχέση μας υπάρχει κατανόηση, αγάπη και πολύ πάθος. Εγώ μόλις τελείωσα το μεταπτυχιακό μου και έχω την δυνατότητα να ξεκινήσω του χρόνου διδακτορικό στην πόλη που είμαστε τώρα ενώ αυτός φέτος τελειώνει το δικό του διδακτορικό. Λέγαμε ότι όταν τελείωνε με το διδακτορικό του θα μετακομίζαμε εξωτερικό αλλά ανησυχώ ότι ίσως να μην προκύψει κάποια ευκαιρία να συνεχίσω τις σπουδές μου έξω μιας και δεν έχω τόσα χρήματα για δίδακτρα και ότι ακόμα και αν πάρω κάποια υποτροφία ίσως να μην βρει ο φίλος μου κάτι που να τον ενδιαφέρει στην ίδια περιοχή. Το συζητάμε και αυτός πιστεύει ότι θα βρεθεί μια άκρη όπου και να πάμε, αλλά μέσα μου αμφιβάλλω. Είναι πολύ συννενοήσιμος και λέει ότι είναι έτοιμος να κάνει υποχωρήσεις για να είμαστε μαζί όπως και εγώ άλλωστε αλλά στην πράξη ανησυχώ ότι οι δικοί μου στόχοι ίσως μείνουν πίσω. Δεν σκέφτομαι σε καμία περίπτωση τον χωρισμό ή σχέση εξ αποστάσεως απλά ανησυχώ. Θα ήθελα πάντως αν γίνεται μέσα στα επόμενα 10 χρόνια να έχουμε και οι δύο κατασταλάξει κάπου ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε οικογένεια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα. Αρχικά από γνωρίζω στα διδακτορικά στο εξωτερικό αμοίβεσαι και μάλιστα με έναν σχετικά αξιόλογο μισθό. Εκτός αν σκέφτεσαι για δεύτερο μεταπτυχιακό όπου υπάρχουν δίδακτρα, στις περισσότερες χώρες, αλλά ίσως σου δίνει το πανεπιστήμιο τη δυνατότητα να προσφέρεις σε αυτό με κάποια αμοιβή. Όσον αφορά το δίλημμα σου, πρέπει να αποφασίσεις τι είναι πιο σημαντικό, να είσαι πάση θυσία με τον άνθρωπό σου ή να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσεις να τα συνδυάσεις, που στο εύχομαι ολόψυχα! Ωστόσο ίσως δεν είναι εφικτό. Για αυτό άκουσε την καρδιά σου! Εγώ προσωπικά θα είχα προτεραιότητα να είμαι με τον άνθρωπό μου, με οποιοδήποτε ρίσκο! Καλή τύχη!
Scroll to top icon