ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2019 | 21:49

Ντουμπλε

Έκανα το πρώτο μου μάθημα οδήγησης μετά από 100 χιλιοχρονα που είχα να οδηγήσω αλλά δεν Μ αρέσει η Αθήνα κ με φοβίζει Κοιτάζω αυτά τα ωραία γραφικά μέρη της Ευρώπης κ θέλω κ γω να Μάι εκεί αλλά δεν ξέρω κ φοβάμαι πολύ!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Ναι όλα τα παραπάνω εννοούσα δεν πρόκειται να βγω έτσι στο δρόμο αν δεν είμαι σίγουρη κ επειδή ήμουν κ έξω ναι ζήλεψαν τους δρόμους κ τον σεβασμό των οδηγών Ευχαριστώ για comments!!!!
το αμάξι ειναι ευθύνη πρέπει να εισαι σιγουρος εκατο τα εκατό οτι το χεις ............................... το τιμόνι ειναι κατι που μπορει να σε εξυπηρετεί σε δουλείες μα κι να κανει ζημιά ....................... θέλει πολυ προσοχή ...............
Πάρε το αμάξι και τράβα Ευρώπη να ζήσεις σαν άνθρωπος.Να ξέρεις ότι όλοι οδηγάνε πολύ καλύτερα εκεί και οι δρόμοι δεν έχουν λακούβες κάθε πέντε μέτρα όπως η Αθηνάρα σας.Αν γίνεται μην ξαναπατήσει στην Αθήνα.Δεν αξίζει για τίποτα.Ακόμα και το Λονδίνο που είναι άσχημη μεγαλούπολη είναι πολύ καλύτερο.Μάζεψε λεφτά και φύγε.ΦΥΓΕ!
Scroll to top icon