ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2019 | 00:53

Σαν το χωριο μου δεν εχει

Αυτη η κατασταση οταν φτανεις σταθμο λαρισης με το μετρο και δεν εχουν ΚΑΝ κυλιομενες σκαλες λες και το κανουν επιτηδες να ανεβαινει ο κοσμακης με τη βαλιτσαρα στο χερι τις γαμοσκαλες και να αργοπεθαινει, εχει καταντησει εφιαλτης. Βρε ξεφτιλες "ολοκληρη Αθηνα ". Γελανε και οι πετρες με τα χαλια σας. Παιδια παντε πρωτευουσα θα φατε καλα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί η πόλη αυτή καθίσταται όλο και λιγότερο ανθρώπινη.Η εξάπλωση δε της τεχνολογίας στην επαρχία έχει κάνει την Αθήνα εντελώς περιττή.Γιατί να πουλήσεις το σπίτι στο χωριό και να πας Αθήνα αφού στο χωριό ζεις καλύτερα και έχεις σχεδόν τα πάντα στα πόδια σου;Τώρα πια έχουμε ίντερνετ,αυτοκίνητα,καυστήρες,τα πάντα.Να γιατί.
Να στείλει το παλικάρι όταν φτάσει να ξέρουμε ότι είναι καλά κ δεν πνίγηκε από την χολή. Οι Αθηναίοι δεν ταξιδεύουν με τραίνο γιαβριμ.Too posh to toss.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon