ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2019 | 12:31

Ρε παιδιά

ξεκολλάτε από τα σοσιαλ. Ό,τι και να λέει κανείς συνδυάζεται με τα σοσιαλ, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι προφίλ. Πολλές φορές όταν λέω για κάποιο ζευγάρι ότι είναι καλά μαζί, η απάντηση είναι να μην κοιτάζω τι ανεβάζουν στο Facebook, δεν ρωτάνε καν αν έχω Facebook ή αν έχουν αυτοί για τους οποίους μιλάω. Δεν είμαι ηλίθια ακόμη και αν είχα προφίλ δεν θα έβγαζα συμπέρασμα από τις φωτογραφίες που θα έβλεπα. Έχει γεμίσει ο κόσμος από άτομα που αμφισβητούν πράγματα με τα οποία ασχολούνται οι ίδιοι. Τι συμβαίνει με τον κόσμο δεν μπορώ να καταλάβω. Ακούω από φίλους ότι βγαίνουν με κοπέλες που γνώρισαν στο διαδίκτυο και προκύπτουν παντρεμένες, και από φίλες ότι πέφτουν από τον έναν πυροβολημένο στον άλλον. Δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις τα ακούω συνέχεια. Στον έναν έστειλε ο σύζυγος και τον απείλησε ότι θα πάει να τον βρει ενώ αυτός δεν ήξερε ότι υπάρχει σύζυγος. Άλλες κρύβουν ότι έχουν παιδιά και άλλες έχουν σχέση από απόσταση γιατί τις βολεύει έχουν άντρα εκεί που είναι. Τουλάχιστον από ό,τι ακούω οι άντρες δεν το κρύβουν αν είναι παντρεμένοι, αυτοί λένε ότι ο γάμος τους είναι τελειωμένος κου λου που. Ξεκολλάτε από τα σοσιαλ, είναι ένα απέραντο μπουρδέλο. Κι όταν σας μιλάω για κάτι μη λέτε να μην κοιτάζω τι γίνεται στα σοσιαλ. Δεν κοιτάζω εγώ, εσείς το κάνετε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τα σοσιαλ είναι καλά μόνο για 2 πράγματα: προώθηση της δουλειάς σου και διατήρηση των ήδη υπαρχουσών κοινωνικών επαφών που έχει κανείς. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις λίγες όπου μπορεί να γνωρίσεις άτομα με κοινή νοοτροπία, ενδιαφέροντα κλπ αλλά χρησιμοποιώντας μόνο τον συγκεκριμένο τρόπο επικοινωνίας δεν αρκεί να χτίσεις μια γερή ουσιαστική σχέση. Είναι απλά να είχαμε να λέγαμε. Η πραγματική- face to face επικοινωνία είναι μακράν η καλύτερη.
Scroll to top icon