ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2019 | 11:54

Ας τα εξηγήσω καλύτερα...

https://m.lifo.gr/confessions/view/393866?comments_page=2&comments_order=o#commentsΠριν λίγες μέρες έκανα μια "εξομολόγηση" ναι σχολιάστηκε, αλλα την απάντηση που ήθελα δεν την πήρα. Αποφασίσαμε να παντρευτούμε, απλά είμαι η πρώτη μετά από 20 χρόνια στην οικογένεια που παντρεύεται και δεν ξέρω σε τι τιμές κινείται η αγορά του γάμου.Θα πληρώσουμε εμείς όλο τον γάμο γιατί, καλά να είμαστε μπορούμε και τα βγάζουμε.Ο άνδρας μου δουλεύει στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ρόδου και εγώ στην ναυτιλιακή εταιρεία.Θέλουμε στην Ρόδο διότι εκεί γνωριστήκαμε, εκεί ζήσαμε τα πρώτα 3 χρόνια της σχέσης μας, μιας και εγώ τότε εργαζόμουν εκεί. Θα ταξιδέψουν 30 άτομα μαζί μας, διότι οι οικογένειές μας είναι μεγάλες, μόνο τα αδέλφια του είναι 5! Η δική μου οικογένεια, απαρτίζεται από δέκα άτομα!Θέλουμε απλά και όμορφα πράγματα. Δεν μας αρέσουν τα πολλά φρου-φρου, οι τρελές διακοσμήσεις και σπέσιαλ εφέ.Εγώ που θέλω να το ζήσω στο έπακρον και πιάνουν τα χέρια μου, τα περισσότερα θα τα κάνω μόνη μου. Διακόσμηση δεξίωσης, στέφανα, δίσκος, μπομπονιέρες, προσκλητήρια κλπ κλπ...θα κρατώ ένα μόνο λουλούδι, μόνο στις εκκλησία θα έχει λουλούδια λίγα και ότι θα φορώ εγώ πάνω μου, δεν θέλω ιδιαίτερα κοσμήματα, πρωτιμω τα λουλούδια. Φυσικά δεν θέλουμε 3οροφη τούρτα! Ο γάμος θα είναι περίπου στις 17.00 θέλουμε πάρτυ, διότι θέλουμε να κάνουμε την "δεξίωση" μας σε ένα μικρό μπαράκι το οποίο, εμείς εκεί μέσα ζήσαμε πάρα πολλά! Θεωρούμε πως μια καλή τιμή για μπουφέ θα είναι 25 ευρώ το άτομο. Φωτογράφος θα είναι μια φίλη μου η οποία θα είναι μαζί μας σ' όλο το ταξίδι. Μόνο βίντεο θα έχουμε στην εκκλησία και στην κοπή της τούρτας. Όσο για το ταξίδι του μέλιτος έχουμε αποφασίσει να το κάνουμε έναν χρόνο μετά να γιορτάσουμε την 1η μας επέτειο. Αυτά λοιπόν είναι τα δεδομένα...Τώρα σκεφτόμαστε, πόσο θα κάνουν το ταξίδι καραβι-αεροπλανο-ξενοδοχειο, η γραφειοκρατεία, η μουσική o dj δλδ, μουσική θα έχουμε και στην εκκλησία, όσο με περιμένει ο κόσμος. Το μπαρ, ο λιτός στολισμός, τα υλικά για όσα θα φτιάξω (του νυφικού το ύφασμα το έχω), απλές κλασικές χρυσές βέρες 14κ, το ντύσιμο του γαμπρού κλπ κλπ...Επίσης ρωτώ τι άλλο μπορεί να έχω ξεχάσει και να μην έχω υπολογίσει.Καταλαβαίνετε, ότι κάνουμε από τώρα προγραμματισμό για να μαζευτεί και το ποσό αυτό. Μπορούμε να το μαζέψουμε άλλα ναι θέλουμε κάποιο χρόνο.
5
 
 
 
 
σχόλια
"αλλα την απάντηση που ήθελα δεν την πήρα."Άρα δε θες τη γνώμη μας αλλά κάτι άλλο συγκεκριμένο που έχεις στο μυαλό σου. Αφού λοιπόν ξέρεις ήδη αυτό που θες γιατί ξαναβαζεις την ίδια εξομολόγηση; Μέχρι να πετύχει κάποιος αυτό που θες να ακούσεις;
Αμέσως, να σχολιάσετε επιθετικά και αρνητικα, χωρίς να έχετε καταλάβει καν τον προβληματισμό!Νομίζω η κοπέλα ρωτά πόσο στοιχίζουν όσα σκέφτεται, γιατί δεν γνωρίζει από γάμους και για αυτό τον λόγο, ρωτά αν της έχει διαφύγει κ κάτι.Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω, άλλα σε κόβω απ τις νύφες που μέχρι και θα χτενιστουν και θα βαφτούν μόνες, μπράβο! Πάντως αν είναι να βαφτείς μόνη σου έτσι σαν plus σχόλιο, σκέψου το ημιμόνιμο, το είχε κάνει μια γνώση μου.
Φυσικά και δεν έχω καταλάβει ούτε τον προβληματισμό της ούτε τα ερωτήματα της. Να της πούμε αν 25 ευρώ το άτομο είναι εντάξει για πάρτι; Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Μια έρευνα στην τοπική αγορά θα της λύσει όλες τις απορίες. Το πώς θα φτιάξει μπομπονιέρες και πόσο θα κοστίσει; Πάλι εξαρτάται από διάφορα. Κι επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θίγεσαι εσύ.
Καλό μου τρουφάκι, δεν παρεξηγήθηκα κι όλας. Ούτε η πρώτη πρόταση συγκεκριμένα, πήγαινε σε σένα. Είναι μια γενική διαπίστωση που έχω απ' τις εξομολογήσεις και απαντήσεις.
Scroll to top icon