ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2019 | 12:59

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Βλέπω εδώ και χρόνια να τρέχουμε για την υγειά, να τρέχουμε , για το περιβάλλον, να τρέχουμε για το ένα να τρέχουμε για το άλλο και να συμμετέχει πάρα πολύ κόσμος σε αυτές τις εκδηλώσεις.... έχω πάει και εγώ μια φορά. Αλλα καθόμουν και σκεφτόμουν ότι ποτέ κανένας φορέας δεν είπε το εξής: Σήμερα Κυριακή 00/00/2019 καθαρίζουμε για το περιβάλλον δηλαδή βγαίνουμε όλοι οι Αθηναίοι και καθαρίζουμε και μαζεύουμε τα σκουπίδια από το δρόμο έξω από το σπίτι μας,..... 10 λεπτά υπόθεση δηλαδή!!! Θα αλλάζαμε όψη στην πόλη την ίδια κιόλας μέρα και έτσι θα κάναμε κάτι ουσιαστικό για το περιβάλλον και όχι μόνο για τη φωτογραφία στο FACEBOOK.... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΗΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΞΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΠΡΟΚΑΛΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΟΙΑ ΤΟ LIFO ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ!!!ΤΙ ΛΕΤΕ;;;massimo
4
 
 
 
 
σχόλια
Μην πιάνεστε εθελοντικά κορόιδα,τόσα λεφτά σκάμε στο κράτος και απαιτούμε να κάνει τα αυτονότητα.Άκου θα βγω να βοηθήσω εθελοντικά κιόλας.Δεν τρελάθηκα.Στάχτη και μπούρμπερη να γίνουν.
να καθαρίσει ο Δήμος Αθηναίων την πόλη δεν κατάλαβα, δεν φτάνει που μας έχει πηδήξει στα δημοτικά τέλη, και στις κλήσεις για "παράνομη στάθμευση" δεν κοτάς να πας ένα βράδυ κέντρο για ποτό όπου και να παρκάρεις θα βρεις 80ρι κλήση, θα κάνουμε και τους οδοκαθαριστές λέει! Αυτό μας έλειπε..
Αν ήταν καμία εξομολόγηση για κάτι με σεξουαλικές προεκτάσεις θα τύγχανε προφανώς και πολύ μεγαλύτερης προσοχής.Επί της ουσίας: συμφωνώ, απλά το πνεύμα της συλλογικής προσπάθειας δεν είναι ιδιατέρως ανεπτυγμένο στη χώρα μας. Ποτέ όμως δεν είναι αργά.
Scroll to top icon