ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2019 | 13:42

Έχω ξεκινήσει

να παρακολουθώ βιντεάκια ή να διαβάζω θέματα που αφορούν την ψυχολογία , επειδή μου αρέσουν και με βοηθάνε στην αυτο βελτίωση. Παρατηρώ ομως ότι όσο αφορά τις σχέσεις, φλερτ, πρώτη κίνηση και αλλα τέτοια τα περισσότερα απευθύνονται στον αντρικό πληθυσμό τουλάχιστον στο YouTube πχ men' bible ενώ για τις γυναίκες δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο τα περισσότερα δίνουν συμβουλές μοδας (που δεν κακό αλλα δεν αρκεί) η μήπως εγω δεν έχω ψάξει καλά ;Θα πουν κάποιοι ότι για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο για αυτό. Σίγουρα αλλα υπάρχουν μερικες που δεν το εχουν το αντίθετο φύλο δεν ξέρουν πως ν πιάσουν κουβέντα. Άπλα λεω οτι θα ηταν ωραίο να υπήρχε ενα π.χ. women's bible. Έμενα παντως όλα αυτά που έχουν να κάνουν με την αυτο βελτίωση και αυτοβοήθειας σε οποιαδήποτε τομέα της ζωή μας μου δινουν λίγο αισιοδοξία οταν δεν έιμαι καλά αν και καποιες φιλες μου με κοροϊδεύουν ,τα θεωρουν βλακείες.Όχι ότι με νοιάζει βέβαια.Αυτα.
11
 
 
 
 
σχόλια
Ανία :)Πιστεύω ότι δεν αποσκοπεί πάντα κάπου. Όταν λοιπόν δεν αποσκοπεί κάπου (σχέση κλπ.) πιστεύω ότι γίνεται επειδή υπάρχει απλά η ανάγκη της ερωτικής επικοινωνίας. Κάποιοι το κάνουν και για να επιβεβαιώνονται. Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι. Τώρα το άσχημο που λες μπορεί να σημαίνει πολλά κι αυτό.
Καλά κ γω έτσι όπως το έθεσα στο αρχικό σχόλιο δεν ξέρω αν μπέρδεψα. Απλά εννοώ ότι συνήθως οι επικοινωνιακοί άνθρωποι φλερτάρουν και καλά ακριβώς επειδή επικοινωνούν καλά γενικά.
Στη δεκαετία του 1980 οι άνθρωποι μια χαρά γνωρίζονταν, ερωτεύονταν και έκαναν σχέσεις χωρίς το Men Bible ή τον κάθε life-coach ή ψυχολόγο/ σύμβουλο σχέσεων και όλα τα συναφή καραγκιοζιλίκια. Συμφωνώ απολύτως με τη φιλτάτη Καραβάν στο σχόλιό της.
Αυτά τα men's bible κλπ είναι κάτι καραγκιόζηδες που θέλουν να κονομήσουν φράγκα (ως κι ελληνική "σχολή" ανοίξαν κάποιοι, μην χ3σω!) ποντάροντας, όπως σωστά εντοπίζει ο Argonautis, στον διακαή πόθο του beta male να γίνει alpha male. Όμως αυτό ή το'χεις, ή δεν το'χεις, την κυριαρχικότγτα και χαρισματικότητα δεν μπορείς να τα πάρεις δανεικά. Επομένως....πασάλειμα και προχειροδουλειές. Στο τέλος οι μάσκες πέφτουν και φαίνεται το ποιόν καθενός. Αφού σε ενδιαφέρει η ψυχολογία και το φλερτ, και με την προυπόθεση ότι παρακολουθείς άνετα σε αγγλικά, αναζήτησε τα βιντεάκια τγς Esther Perel που είναι αποκύτως καταξιωμένη στο χώρο της.
Δεν υπάρχει κατι παρόμοιο γιατί το.... πρωτόκολλο λεει οτι ο αντρας πρέπει πάντα να κανει την 1η κινηση!Απο εκει και περα τέτοια βιντεακια προσπαθούν να κάνουν παντα τους "πελατες" τους Αλφα Male που ειναι λαθος... Ναι καποιες συμβουλες τις κρατάς αλλα πρεπει να φιλτραρεις τα παντα πριν!
Scroll to top icon