ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2019 | 09:26

Κριση μέσης ηλικίας

Πώς θα περιγράφατε οι αντρες που το έχετε βιώσει την "κριση μέσης ηλικιας"? Τί συμπτωματα παρατηρείτε? Εγώ θα το έλεγα σαν μια προειδοποίηση του οργανισμού ότι πρέπει κάτι ν αλλάξεις στον τρόπο ζωής σου, να συνεχίσεις να ζεις και να μην τα παρατήσεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι 45 ετών. Λόγω ηλικίας έχω μόνο μία μικρή πρεσβυωπία, τίποτε άλλο, προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή και τις συνήθειες, έχω κόψει το κάπνισμα από τριετίας. Δεν υπάρχει καμία ''κρίση'' μέσης ηλικίας. Ξέρεις όμως τι υπάρχει; έλλειψη ανοχής σε ό,τι δε μου ταιριάζει. Δεν έχω ούτε αντοχή για ηλιθιότητες, ούτε ανέχομαι ότι δε ''μου πάει''. Σέβομαι περισσότερο το χρόνο μου, δεν τον σπαταλώ με άκυρους ανθρώπους ούτε συμβιβάζομαι ελπίζοντας το αδύνατο.
Και μάλιστα έχω καταλάβει ότι τώρα τελευταία χαραμίζω τον χρόνο μου με άκυρα πρόσωπα που για μια δεκαετία μπορούσαμε να συνεννοηθούμε . Για χάρη της 10ετης φιλίας, δίνω ένα ακόμα περιθώριο και άντε ακόμα ένα. Αλλά αλλά οσο πάει και αυτό περιορίζεται. Αισθάνομαι πως μεγαλώνω ωριμάζω και το άλλο μέλος πλέον αλλάζει αλλά δεν έχουμε την ίδια κατεύθυνση. Απλά λοιπόν το αφήνω να σβήσει μόνο του. Μιλάμε για πάνω από 10ετια φιλία.
Scroll to top icon