ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2019 | 22:52

Διαφωτίστε αν μπορείτε

Γνωρίζω ένα παιδί αρκετά χρόνια. Φιλικά πάντα όλα, μου έδειχνε τη συμπάθεια του κάθε φορά που βρισκόμασταν είτε σε παρέες είτε τυχαία. Είχε σοβαρή σχέση για αρκετά χρόνια, από την οποία δυστυχώς χώρισε πριν κάποιους μήνες. Δεν είχαμε ποτέ συχνή επικοινωνία, ούτε από κοντά ούτε διαδικτυακά (τηλεφωνικά δε, καθόλου). Εδώ και περίπου 3 εβδομάδες μου στέλνει κάθε μέρα στο messenger, πότε να παίζουμε παιχνίδια και πότε να λέμε καθημερινά πράγματα. Τις τελευταίες μέρες μου μιλάει και ζητάει συμβουλές για κάποια κοπέλα που τον ενδιαφέρει. Προσπαθώ να βοηθήσω, παρόλο που ούτε είχα ποτέ μου πολλές ή μεγάλες σχέσεις, και μάλιστα είμαι μόνη μου εδώ και πολύ καιρό. Διαφωτίστε με, βρε παιδιά. Προσπαθεί να με πλησιάσει ή όντως ψάχνει φιλίες; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
8
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσακι μου πρεπει να ειστε λιγο μικρουλια για να προσεγγιζεις ετσι το θεμα και να σε απασχολει κατι τετοιι.Δωσε του λιγο χρονο και αν δεν,προχωρα παρακατω. Εκτος κι αν εχεις το θαρρος να του την πεσεις,διακριτικα η οχι,για να μην περιμενεις με αγωνια τη δικη του αντιδραση.
Scroll to top icon