ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2019 | 18:59

Με χαμόγελο η χωρίς ;

Ε συγγνώμη αλλα μερικοί δεν καταλαβαίνουν απο ευγένειες και επιμένουν.Άντε όταν είναι άγνωστος , αλλά όταν είναι στην παρέα επειδή έχετε κοινούς φίλους πως του κόβεις του αλλουνού χωρίς να τον φέρεις σε δύσκολη θέση; Δεν είναι ότι στην πέφτει στα ισα εκει ειναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και ξέρεις τι να του πεις. Εσυ είσαι με παρέα και διασκεδάζεις μαζί τους αλλα ο άλλος νομίζει οτι είστε μονοι σας. Είμαι ευγενικη, μιλάω μαζι του οπως με ολους τους άλλους αλλα θέλει ολη την προσοχή μου. Δεν ξερω αν καταλαβαίνετε τι θελω πω. Αλλα είναι ενοχλητικό. Λέτε να είμαστε ευγενικές και καλά κάνετε και ομως ειναι πολλοί αυτοι που δεν καταλαβαίνουν! Είτε ειναι άγνωστοι ειτε γνωστοί. Ειμαι ευγενική αλλα τυπική λεω ενα ωραιο οχι με χαμογελο συνεχίζουν,αρχιζουν και γίνονται ενοχλητικοί οσες φορες δεν χαμογελαω το δέχονται. Αλλα μας αποκαλούν ντίβες....οκ.....ευτυχώς δεν ειναι όλοι ετσι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Για ποιόν λόγο ανησυχείς μήπως τον φέρεις σε δύσκολη θέση; Μάλλον δεν έχεις μάθει να λες όχι και πρέπει να το δουλέψεις. Δεν μιλάς μαζί του όπως μιλάς με όλους τους άλλους. Για την ακρίβεια δεν του απευθύνεις καθόλου τον λόγο. Να στέλνεις ξεκάθαρα σινιάλα που να μη χωράνε παρερμηνεία, ειδικά αν ό αλλος δεν στροφάρει.
ΧΩΡΙΣ χαμόγελο. Φαίνεται και λίγο βλακεία να χαμογελάς και να δίνεις χυλόπιτα. Η ευγένεια δεν προϋποθέτει να χαμογελάμε, έχει πιο πολύ να κάνει με τον τόνο της φωνής.
''Λέτε να είμαστε ευγενικές'': είσαι ευγενικός με εκείνους που είναι ευγενείς, όχι με τα γίδια όπως εν προκειμένω. Προσωπικά θα σου έλεγα να του πεις δύο λόγια όμορφα κατ' ιδίαν. Αν τώρα πάλι εσύ θεωρείς ότι θα ''προσβληθεί'' η ''παρέα'' σε μία τέτοια περίπτωση, λυπάμαι πολύ αλλά καλύτερα να αλλάξεις παρέα.
Scroll to top icon