ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2019 | 22:01

Απογοήτευτηκα.

Απο την ποιότητα των ανθρώπων που ζούν σε αυτή την χώρα. Πολύ χαμηλό το επίπεδο δυστυχώς.
10
 
 
 
 
σχόλια
Με θλίβει που για άλλη μια φορά επαλήθευσα το ένστικτο μου.Σε είχα καταλάβει καιρό πριν από τα σχόλια σου τι βαθιά κομπλεξικός είσαι είναι ένας δικός μου όρος που μαρεσει να το χρησιμοποιώ για τους πιο (πολύ πάνω από όλους τους άλλους )μοναδικούς ανθρώπους με επίπεδο .
Σας μισώ όλους σε αυτή την χώρα. Ακόμα και αυτούς που ποτέ δεν μου κάνατε τίποτα γιατί είστε συνένοχοι είσαστε συνυπεύθυνοι κοιτώντας μόνο τον εαυτό σας και αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπο σας.
Εσύ σερέντι είσαι απο τα κακά άτομα απο αυτά που βγάζουν κακία και όχι αγάπη. Αδιαφόρησες για όσα σου έλεγα και προσπαθούσες να με βλάψεις ασκώντας μου λεκτική και ψυχική βία.Ποτέ σου δεν ενδιαφέρθηκες για όλα αυτά τα θέματα που με απασχολούσαν και ούτε προσφέρθηκες να με βοηθήσεις ψυχικά και σωματικά. Όλα αυτά σου φαίνονται τόσο ξένα λογικά ποτέ δεν σου πέρασαν απο το μυαλό. Συγκαταλέγεσαι λοιπόν στην ομάδα ανθρώπων που για αυτά έγραψα την εξομόλογηση και ορθώς δεν πάτησες ταυτίζομαι.
"Αδιαφόρησες για όσα σου έλεγα και προσπαθούσες να με βλάψεις ασκώντας μου λεκτική και ψυχική βία."- Τα καταφερα? "Ποτέ σου δεν ενδιαφέρθηκες για όλα αυτά τα θέματα που με απασχολούσαν και ούτε προσφέρθηκες να με βοηθήσεις ψυχικά και σωματικά. "- Δλδ τι επρεπε να κανω? Να ρθω να σου κανω τρ***** μα*****? Η να σου κατσω? Αφου τα παμε, δεν εχω αστική καταγωγή. Τι περιμενες?
Το σκυλάκι που έχω φωτό προφίλ το είχα 16,5 χρόνια,πέθανε πριν 3 χρόνια. Αν και ζώο μου πρόσφερε μόνο αγάπη και ποτέ κακία. Θα μπορούσες ακόμα και μεγαλωμένη σε χωρίο δηλαδή σε μια κοινωνία υποαναπτυκτη να είχες καλή καρδιά και η Παναγία σε αντίστοιχο περιβάλλον μεγάλωσε. Όσον αφορά το πρώτο σου ερώτημα,κάθε απάντηση με κακία με πληγώνει πόσο μάλλον όταν αυτή προέρχεται από γυναίκα. Στο δεύτερο ερώτημα θα μπορούσες πολλά πράγματα να κάνεις. Αν και το θέμα της συντροφικότητας είναι το μεγάλο μου κενό.
Scroll to top icon