ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2019 | 01:20

Τι να κανω;

Βρηκα ενα κουταβακι εξω στον δρομο και χωρις να το πολυσκεφτω το πηρα σπιτι μου. Βεβαια εχω αλλο ενα σκυλακι. Το εχω εδω και 5 μερες και εχω δεθει αρκετα μαζι του. Δυστυχως ομως δεν ξερω κατα ποσο μπορει να συμβιωσει με το αλλο το σκυλακι. Επισης ειναι μια μεγαλη δεσμευση και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να ανταπεξελθω σε λιγο καιρο με τις σπουδες μου κλπ. (Το αλλο σκυλακι δεν θα το εχω αργοτερα διοτι θα φυγω απο το πατρικο μου). Αυριο θα παει μαλλον σε μια αλλη οικογενεια και εχω πλανταξει στο κλαμα. Δεν μπορω να παρω την τελικη αποφαση. Δεν ξερω αν μπορω να ανταπεξελθω αλλα το θελω παρα πολυ. Τι να κανω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχας μπράβο που το πήρες να το προσέξεις για λιγες ημερες!Απο εκει και περα, αν δεν είσαι σίγουρη 100% οτι μπορείς να το φροντίσεις, καλο ειναι να το δώσεις στην οικογένεια που θα το προσέξει και καλύτερα πιστεύω.... Και παλι μπραβο σου!!
Scroll to top icon