ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2019 | 19:13

Με αφορμή μια συζήτηση με φίλο

Ένας φίλος μου, μου είπε πως συζητούσε για σινεμά με έναν γείτονά του, μεγάλος ηλικιακά ο γείτονάς του, δηλαδή γύρω στα 75, και του έλεγε ο φίλος μου πως πηγαίνει σε προβολές μαζί με έναν φίλο του (εμένα εννοούσε) και βλέπουμε ταινίες και δίπλα το κοινό είναι απαθές ή γελάει σε άσχετα σημεία ή γελάει σε ρομαντικές στιγμές, γενικά παρατηρούμε μια καφρίλα στη συμπεριφορά, ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, και ο γείτονάς του, του έδωσε την καλύτερη απάντηση.Του είπε ότι αυτός πλέον αποφεύγει τις δημόσιες προβολές ακριβώς γι' αυτό το λόγο.Και ότι οι άνθρωποι στη σημερινή εποχή δεν συγκινούνται. Απλά κινούνται.Έτσι ακριβώς είναι.Σε όλους τους τομείς αδιαφορία και απάθεια, όχι μόνο στο σινεμά.Ανεκτικοί στη σαχλαμάρα, στο εύκολο γέλιο ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει και γέλιο με τον πόνο του άλλου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν αντιδρούσαν όλοι το ίδιο τότε θα ήμασταν ρομπότ.Αλλιως αντιλαμβάνεσαι εσύ μια σκηνή αλλιώς ο δίπλα σου.Εγω έριξα πολύ κλάμα στη σκηνή με το Χόντορ(όποιος έβλεπε got θα καταλάβει) αλλά σε ρομαντικές σκηνές δεν μου βγαίνει συναίσθημα.Οπως και τα θρίλερ δεν με φρικαρουν πλέον ενώ άλλοι φοβούνται.Το ίδιο και στην κωμωδία.Δεν μπορώ να γελάσω με κωμικούς που θεωρούνται κορυφή ενώ με άλλους γελάω.Δεν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να έχει πρόβλημα.Γουστα είναι αυτά και διαφορετική αντίληψη.
Μολονότι υπάρχει κάποια βάση αλήθειας σε όσα λέει ο γηραιός κύριος, εντούτοις λάβε υπόψη σου ότι υπάρχει ενίοτε μία τάση εξιδανίκευσης του παρελθόντος. Κάποτε ήταν της μόδας ο Ξανθόπουλος με τη Βούρτση και πήγαιναν και έκλαιγαν με το ''δράμα'' που παιζόταν στους κινηματογράφους. Ήταν λίγο ασορτί με την τότε εποχή. Σήμερα αυτό το στυλ είναι ξεπερασμένο. Κάθε εποχή είναι διαφορετική.
Scroll to top icon